TV intervju med Kjetil Dreyer: Herland Report

TV intervju med Kjetil Dreyer om helhetlig helse og giftfri mat

 

Herland Report: TV intervju med Kjetil Dreyer: Alternativ helsegrunder og folkeaksjonist, Kjetil Dreyer, snakker i en ny Herland Report TV samtale om viktigheten av helhetlig og holistisk helse.

Kroppen er en helhet, som består av både kropp, sinn og sjel, der disse gjensidig påvirker hverandre. Se Herland Report her. 

Den tradisjonelle medisinen stykker opp mennesket på en annen måte enn holistisk, alternativ medisin gjør.

I en tid der veldig mange blir syke av det de spiser, og det er mye konserveringsmidler, kunstig farge og annet i maten, kan mange dra nytte av gode tips for hvordan spise seg frisk.

Holistisk helse hevder at det er langt større sammenheng mellom mat, kropp og helse enn mange tror.

 

TV intervju med Kjetil Dreyer:Herland Report
TV intervju med Kjetil Dreyer.

 

TV intervju med Kjetil Dreyer: Lobbyismen i farmasøytisk/petrokjemisk industri er mektig, disse har gjennom historien gått til notorisk angrep på det alternative via ulike såkalte skepsis nettverk med såkalte pharma chills, eller også nå nettroll.

Flere av disse nettverkene har vært og er direkte eller indirekte sponset av industrien. Lobbyisme mot politikere er høy, dette er ingen hemmelighet, men lobbyismen strekker seg langt lenger enn mot politikere.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Det farmaindustrien frykter mest av alt er en bevisst befolkning som driver frem en grønn bølge av alternativer til allopatisk medisinsk tekning, altså at kroppen vår er en maskin som må repareres med legemidler.

Trendene er ikke til å ta feil av, og de går i retning av helhetlig helse og holistisk helse, alternagtive varer, grønne varer, økologi, renere mat, mindre kjemikalier, miljøbevissthet etc, alle disse trendene er skadelig for petrokjemisk industri som har sin markup(profittmargin) i det å holde folk uvitende rundt hva produktene inneholder av skadelige stoffer for kropp, sinn og sjel.

Idet folk blir bevisste mister disse kunder og profittmarginene synker, dette liker ikke aksjonærene i disse selskapene, og i disse selskapene er blant annet oljefondet dypt investert med milliarder av dollar, dette er for lengst bevist.

Idet vi alle innser at:

A. Vi er biologiske selvreparerende mesterverk og ikke maskiner og alt vi trenger å gjøre er å tilby vår utrolige kropp det den trenger så sørger den for å reparere seg selv, balansere seg selv og styrke seg selv, så faller alle behov for en alopatisk tankegang bort.

Det er det petrokjemisk industri frykter mest av alt og det er trenden globalt i dag og det vil aksellerere i tiden fremover, og det er ikke noe petrokjemisk/farmasøytisk industri kan gjøre noe som helst med.

Jeg forstår deres frykt og motstand mot denne bevegelsen, men dette er bevegelsen av syke mennesker som søker svar fordi de ikke har funnet dem i dagens medisin fordi den rett og slett ikke tenker holistisk/helhetlig og slett ikke kurerer sykdom, men opprettholder en hel industri av grådige menn og kvinner som elsker profitt og makt mer enn de elsker mennesker.

 

LES OGSÅ:

 

TV intervju med Kjetil Dreyer: Herland Report
TV intervju med Kjetil Dreyer:  The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig.

Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

TV intervju med Kjetil Dreyer: Herland Report fokuserer også på Livsstil og Helse. I Livsstil segmentet tar vi opp tema knyttet til sex, samliv, helse, sunn mat og hvordan ha et godt selvbilde og være et menneske som bryr seg om andre.

Det er mye egoisme og materialisme, ofte glemmes de indre verdiene og solidaritet. Dette vil tas opp her, og vår gallionsfigur er Lillian Müller.

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Alexis de Tocqueville Getty

Alexis de Tocqueville and the Totalitarian Abuse of Power in Democracies

  Many famous authors have discussed the dangers of misuse of power in democracy, among …

How the neo-Marxist New Left destabilized the West: Hanne Nabintu Herland

How the neo-Marxist New Left destabilized the West, tearing down the values that created stability

The West changed completely in the 1960s. The neo-Marxist student revolution implemented a full front …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×