Herland Report Newsletter
Raphael-Israeli Jerusalem Hanne Nabintu Herland Report

TV dokumentaren Jerusalem: Islamske jihadister kommer til Europa – Raphael Israeli

 

Herland Report: Dokumentaren i ti deler, “Jerusalem med Hanne Nabintu Herland” omhandler hvordan intellektuelle, aktivister og forskere i Midtøsten ser på Vesten og vårt engasjement i krigene i Midtøsten. I dette programmet samtaler vi med Raphael Israeli. Serien eies på norsk av Herland’s ConCerva og Visjon Norge.

Serien viser nye perspektiver på gamle konflikter, sett fra den konservative vinkelen, et perspektiv vi sjelden hører fra i norske medier.

Raphael-Israeli-Hanne-Nabintu-Herland-ReportHerland samtaler med kjente professorer, forretningsmenn, statsmenn og diplomater om alt fra vestlig medias unyanserte blikk på Midtøsten til Gaza, Hamas, Israel, ISIS og forfølgelsene mot de arabiske kristne.

I denne episoden samtaler vi med en av Midtøstens kjente eksperter på det vi betegner som selvmordsbombing, Dr. Raphael Israeli.

Han snakker om jihadismens fremvekst, dens trussel mot vestlige demokratier, den vanskelige situasjonen til mange vanlige muslimer som i likhet med Midtøstens minoriteter får store problemer I kjølvannet av dette.

Professor Israeli snakker om hvorfor “selvmordsbombing” er et feil begrep og om de betydelige utfordringene han mener venter Europa i kjølvannet av islamsk masseimmigrasjon.

Serien belyser også hvordan Europas naive tilnærming til ikke-vestlig, illegal masseinnvandring påvirker Europa på en svært alvorlig måte.
Israel har lenge hatt mange av de samme utfordringene med terrorisme, men har ofte møtt liten forståelse frem til nå – kanskje fordi utfordringene nå også rammer oss.
Vi snakker også om hvordan europeere med Norge i spissen kynisk skaper økonomisk avhengighet og ny-kolonialisme i Gaza/Vestbredden istedenfor å oppmuntre til økonomisk selvstendighet.
Mange er svært opprørt over dette og “bruken” av det palestinske folkets lidelser for å oppnå egne fordeler. Nasjoner som Norge “kjøper seg” innflytelse gjennom å dele ut milliarder, og reflekterer ikke over i hvilken grad dette betraktes som ren korrupsjon hos mottakeren.
Den markante mangel på respekt for Midtøstens nasjoners indre anliggende omtales også som et av regionens betydeligste problemer. Når nasjoner som Norge, med liten reell kunnskap om denne fremmede regionen, aktivt velger å støtte den ene parten i en konflikt, bidrar vi til øket friksjon, ikke motsatt.
Se TV serien “Jerusalem med Hanne Nabintu Herland” på YouTube, Herland Report her. Den foreligger i ti programmer og eies av Herland via ConCerva 50 % og Visjon Norge 50 %. Hvert program fokuserer på en gjest. I seriens løp får du møte en rekke kjente konservative ledere som forklarer sitt syn på situasjonen i Midtøsten. TV serien ble også vist i USA.

 

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Hanne Nabintu Herlands TV-suksess «Jerusalem» ble også sendt på CBN i USA, etter suksess i Norge og sending i Sverige.

– Jeg er veldig glad for den internasjonale suksessen, sier forfatter og historiker Hanne Nabintu Herland til Norge IDAG.

Nabintu Herland viser hvordan ledende personer i Midtøsten ser på vestlig arroganse, bistandsindustrien i Gaza, den feilslåtte arabiske våren og mangelen på respekt for Israel og intern politikk i regionen.

Fra CBN blir det understreket at skandinaviske land er kjent for sin kvasse antisemittiske kritikk – og anti-israelske holdninger.

Dette førte til at produksjonsselskapet ConCerva laget dokumentarserien på ti episoder også på engelsk, for å besørge informasjon og perspektiver som sjelden blir hørt i skandinaviske medier generelt og norske medier spesielt. Temaet dekker:

 

  • Hva skjedde egentlig under den “arabiske våren”?
  • Hvorfor hører vi så lite om arabiske kristne og intoleransen mot minoriteter?
  • Hvorfor de stadige konfliktene mellom Israel og Gaza?
  • Hva er jødedom og hvordan påvirker religionen staten Israel?
  • Hvilke utfordringer skapes av den muslimske  masseinvandringen til Europa?

 

About the author

The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts have millions of readers/viewers yearly. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.
Herland Report TV banner Newsletter

Check Also

Marxist feminism destroyed the family: Hanne Nabintu Herland

How Marxist Feminism Destroyed the Family – WND

  Serious social instability is now threatening the foundations of the United States. Yet, it …

Norway: Total State Control over Media, Universities Erik Selle Herland Report

Norway: Dominating Socialist State Control over Media, Universities, NGOs

  HTV: “Americans are wrong thinking Norway is the best system,” says Erik Selle. “In the …