Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV:

Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV på YouTube

 

Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV: Det har vært en fantastisk respons på nett-TV kanalen som er kjemisk fri for politisk korrekthet, Herland Report TV, der programmene nå allerede i løpet av få dager har tusenvis av views.

Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV:Interessen er stor fra Danmark og andre land som er en del av den pågående revolusjonen der man gjør opprør mot ensrettetheten i media.

Det virker som om mange opplever tiltaket som “Ah, endelig noe annet,” at det stikkes hull på noe nødvendig i landet vårt.

Flere og flere internasjonale skribenter ønsker nå også å skrive for Herland Report, samt samtaler planlegges med intellektuelle og aktivister i andre land enn Norge.

Over 90 % av USAs aviser eies nå av 6 mediehus, som også sitter i hverandres styrer. Vi har mistet mye av dybdejournalistikken, den kritiske tenkningen, bredden som pressestøtten opprinnelig skulle gi oss.

Vi presenteres i stor grad for den samme politiske narrativen som amerikanske aviser preges av.

Herland Report vil sette lys på andre deler av virkeligheten som våre aviser sjelden belyser, viktige perspektiver som du også trenger å få med deg for å kunne ha et balansert syn på verden.

Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV: Vi ønsker å bidra til kunnskapsøkning, nyanserte syn basert på realisme heller enn ideologi, med respekt for nasjonal suverenitet, retten til egen kulturell identitet i eget land, samt respekten for internasjonal lov.

 

RELATERTE ARTIKLER:

Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV:
Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV:  The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet

 

Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV: Det har vært en fantastisk respons på den nystartede WEB TV kanalen Herland Report på YouTube. Overraskende mange har logget seg på og sett opptakene med kjente nordmenn.

Programmene har i løpet av kun en måned vært sett nærmere 400 000 ganger.

Interessen er stor fra internasjonale farvann der nyheten om et skandinavisk initiativ ble mottatt med glede. Vi er allerede invitert til USA, for opptak der.

Det kan virke som om mange synes programmer der et intervjuobjekt får lov til å snakke fritt i en halvtime er noe man har savnet. Mange intellektuelle, både i Skandinavia og verden for øvrig, har mye viktig å dele.

De tradisjonelle debatt-TV programmene gir ofte svært lite tid til hver enkelt debattant, professor eller aktivist som deltar. Det gjør at vi egentlig ikke får høre hva denne personen er mest kunnskapsrik på.

Dette er nettopp hva vi ønsker å gjøre noe med på Herland Report TV på YouTube. Vi vil ha lengre samtaler der personen som intervjues kan få dele med oss av sin kunnskap uavbrutt. Idealet vårt er ikke å skape “krangel i studio” eller “rasende debatt”, men rett og slett at vi får lære fra personens kunnskapsbase.

Programleder vil i første rekke være Hanne Nabintu Herland, som har mange års fartstid i debatt miljøet i norsk TV.

Hun har i mange år etterlyst en større bredde i norsk media, der kun kulturradikale og progressive blir møtt med respekt.

De som ikke bifaller det kulturradikale 1968er prosjekt, har i årevis blitt utsatt for grov hets, latterliggjøring på en måte som ikke tjener demokratiet men bidrar til at Norge i tiltagende grad oppfattes som et totalitært kulturradikalt samfunn.

“Ytringsfrihet” har blitt misbrukt som begrep til å nettopp strupe ned friheten for alle og kun opprettholde ytringsfriheten for de kulturradikale. På Herland Report nettsiden og TV kanalen på YouTube vil vi bryte med dette destruktive og intolerante mønsteret.

 

LES OGSÅ: 

 

Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV: Noe av det hun har etterlyst, er nettopp at “TV krangelen” kan avsluttes og at man kan respektere intervjuobjektet og la personen snakke “setningen ut uten å bli avbrutt av en sint programleder”.

Noe av årsaken til at vi har fått et så ensidig debattklima, er den rigide kulturradikale sensuren som trår inn straks et intervjuobjekt sier noe som de progressive ikke vil fremme. Men det er over 50 år siden 1968 nå og verden har utviklet seg videre.

De perspektivene som var viktige for de kulturradikale progressive i 1968, er for lengst utdatert. 1968 kartet stemmer ikke lenger med dagens virkelighetsterreng.

 

Hanne Nabintu Herland Det Nye Babylon Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV:
Noe helt nytt i Norge Herland Report nett-TV: Medienes rolle ser ut til å være å sørge for at befolkningen ikke er informert. Kjøp boken DET NYE BABYLON og les om mange av de bakenforliggende årsakene til at Europa svekkes.

 

The Herland Report nyhetssiden og Herland Report TV (HTV) når millioner årlig og tar tverrpolitisk opp tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. 

Vi arbeider i et vidtrekkende internasjonalt nettverk og leverer nasjonale og internasjonale artikler og intervjuer med ledende fritenkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre.

Vår TV kanal sees av millioner og leverer frisinnede samtaler, der vi belyser tema med respekt for det tverrpolitiske. Verden er pluralistisk og enhver sak bør betraktes fra flere sider for å oppnå målet: Øket kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag for egne oppfatninger.

Bidragsyteres oppfatninger representerer ikke nødvendigvis Herland Report redaksjonelle linje, men vi tror på diversitet, pluralitet og tillater der for saklig, rasjonell og kunnskapsorientert debatt basert på et bredspektret meningsmangfold. Vi har også en livstilseksjon som omhandler parforhold, sex, helse, familie, åndelighet og verdier.

 

«Revolusjonerende» Pål Steigan, steigan.no –         «Noe helt nytt i Norge» Kari Jaquesson  –        «Kjemisk fritt for politisk korrekthet» Halvor Tjønn  –       «Frisinnede programmer» Hans-Erik Husby, alias HankVonHelvete   –         «Radikale WEB TV samtaler som gir ny kunnskap» Walid al-Kubaisi

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Edmund Burke: On Conservatism, Liberalism and Opposition to the Socialist State

Resist the Radical calls for revolution and destruction of society, says Edmund Burke

  The English philosopher, Edmund Burke (1729-1797) was one of Great Britain’s most important politicians …

Men have forgotten God: Alexandr Solzhenitsyn

Atheism destroys Hope in the Human Soul warned Alexandr Solzhenitsyn

  When Communism reigned with its iron fist in Russia, it was bent on destroying …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×