Se Walid al-Kubaisis radikale oppgjør med giftig innvandringsdebatt som leder til nasjonal uro – HTV


 

Herland Report TV (HTV): Da den nylig avdøde forfatter og fritenkeren, Walid al-Kubaisi ytret et ønske til oss om å lage noen siste programmer der han snakket om livet, døden, religion, innvandring, svarte vi med største glede ja.

Samtalene som deretter fulgte ble tatt opp over en periode på noen måneder. Se programmet der Walid al-Kubaisi snakker om den giftige, ødelagte og hatpregede innvandringsdebatten som fører oss rett mot nasjonalt kaos.

Hatet og raseriet koker mellom ulike fløyer. Skjellsordene hagler, etniske grupper isolerer seg i hver sine enklaver.

Hør Walid al-Kubaisi fortelle hvor dette vil ende dersom vi ikke får nye holdninger til problemene i dagens samfunn.

Vi anser al-Kubaisi som den viktigste norske intellektuelle vi har hatt på mange år når det kommer til spørsmål om innvandring. Det var en ære å lytte til ham under innspillingene.

 

Walid al-Kubaisi og Hanne Nabintu Herland i studio med opptak. Herland Report foto.
Walid al-Kubaisi og Hanne Nabintu Herland under opptakene til de fire intervjuene som hver presenteres i ett eget program. Her program to i serien: “Den giftige innvandringsdebatten fører til nasjonalt kaos.”

 

Det er med stor glede vi profilerer Walid al-Kubaisi i seks programmer på Herland Report TV, “Walid al-Kubaisi spesial” der han forklarer sitt verdenssyn, sitt forhold til Koranen og Bibelen, synet på den forfeilede innvandringspolitikken i Europa samt analysen av andre viktige tema i vår kultur.

Med sin inngående kunnskap, unike spisskompetanse med dybdeforståelse av de indre prosesser i Midtøstens tenkning, samt dyp kulturell forståelse for den europeiske tankemåte, blir al-Kubaisis analyser særs viktige å lytte til. Han bidrar med perspektiver som nesten ingen snakker om. Dette gjør ham i stand til å se sammenhenger og analysere virkeligheten på tvers av kulturene.

Walid al-Kubaisis stemme har vært viktig og vil være enda viktigere i årene som kommer. Abonner og følg programmene på Herland Report TV (HTV) som når millioner årlig.

I intervjuet sier Walid al-Kubaisi blant annet følgende:

“Jeg føler at vi har ikke en fungerende debatt. Grunnen til dette er at debatt er meningsutveksling, jeg forstår deg og gir respons. Det vi har er: Jeg må vinne over deg, demonisere dine motiver – “du er rasist, du er islamofob, høyreekstremist”, det du egentlig sier blir ikke nevnt. Diskusjonen drukner i ord som skaper avstand. Dette er en kverulerende tilstand som foregår i offentligheten.

Vi har verbal krig mellom disse fronter, vi har ikke debatt og heller ikke dialog. Det som mangler og løsningen på dette er å samarbeid sammen i denne nasjonen og lage en norsk kulturkanon.Det blir som et fellespensum som skaper referanse blant alle borgere. Dette har vi ikke, men dette er veldig viktig.”

 

The Herland Report, som når millioner årlig både med nyhetssiden og Herland TV (HTV), kjemisk fritt for politisk korrekthet. Vi publiserer artikler og TV samtaler med ledende intellektuelle, forfattere, aktivister og andre, rundt tema knyttet til utenrikspolitikk, kultur, religion, Midtøsten og et Europa i forfall.

 

Check Also

The Socialist State and Conservatism: Edmund Burke: On Conservatism, Liberalism and Opposition to the Socialist State

The Socialist Marxist State versus Conservatism and Freedom

  Herland Report: On the Opposition to the Socialist State: One may argue that Europe …

Western Marxist Liberalism: John Locke Liberalism: Herland Report

Western Marxist “Liberalism” is vastly different from Traditional Liberalism – John Locke

  Herland Report: Western Marxist Liberalism: Let us take a closer look at how some …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close