Conservative Feminism: Hanne Nabintu Herland

Herlands kritikk av avkristningen – Raseriutbrudd i Adresseavisen

 

Herland Report: Herlands kritikk av avkristningen: – Vi opplever en avkristning i verdensklasse, sier Hanne Nabintu Herland. Kristelig Folkeparti arrangerer folkemøte og salen er fullsatt.

Jeg sitter på Kristen videregående skole Trøndelag og hører et foredrag som langt overgår forventningene. Den blonde, vevre kvinnen på scenen viser seg å være en svovelpredikant.

På forhånd var jeg overrasket over at Trondheim KrF valgte å invitere Hanne Nabintu Herland som oppladning foran valgkampen. I invitasjonen sto det at hun vil provosere til debatt. Herland har markert seg med standpunkter i aviskronikker og tv-debatter, skriver Adresseavisa.

Sakset fra samme avis’ anmeldelse av Alarm: Herland har skrevet en hel bok om avkristningen av Europa generelt og Norge spesielt.

Hun mener den hedonistiske og ateistiske venstresiden har skapt et moralsk forfall og refererer til en lang rekke akademiske størrelser både i Norge og internasjonalt.

Hun er aller mest opptatt av Jürgen Habermas og foredraget han holdt i Bergen da han fikk Holberg-prisen i 2005.

Der tok han til orde for en kraftig oppvurdering av den religiøse moralens betydning for europeisk kultur.

Likevel er hun en interessant stemme, for hun representerer antakelig holdninger som er mer utbredt enn vi er klar over.

Hun har også en del poenger som til og med kulturradikalere kan være enig med henne i. Herland mener norske, konservative kristne og mange muslimer har mer til felles enn de selv kanskje vet.

 

Herlands kritikk av avkristningen: Ny bok fra bestselgende Hanne Nabintu Herland: Tyranni. Hvordan Venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen, Herland Report
Herlands kritikk av avkristningen: BOK fra religionshistoriker Hanne Nabintu Herland: “TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen”, . der hun hevder at sosialistene ble den nye eliten som ikke vil ha mangfold, men totalitær ensretting av samfunnet. Kjøp den her til alle tenkende mennesker i Norge! Den er også tilgjengelig hos ARK bokhandel, ADLIBRIS, Haugen Bok og andre.

 

Herlands kritikk av avkristningen: Hun er kritisk til en samfunnsutvikling som har ført til større individorientering og svekket solidaritetsfølelse. Det er nesten så man kan tro hun ønsker seg tilbake til sosialdemokratiets glanstid på 1950-tallet, da husmødrene var hjemme, skilsmisser var en sjeldenhet og det var flere gudstjenester enn realityserier i norske etermedier.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Herlands kritikk av avkristningen: Mens hun hudfletter dagens norske sosialdemokrater, skriver hun til og med pent om Einar Gerhardsen.

Selv i moderat utgave er Herlands synspunkter et underlig oppspill til kvinnedagen 8. mars. Hun skriver som om alt var bedre før. Interessant nok skjer det samtidig med at Harald Eia gjerne vil vise på tv at kjønnsforskjellene er medfødt.

Les Adressas anmeldelse av ALARM.

 

Herlands kritikk av avkristningen: Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken c Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com

 

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

American Totalitarianism: Soviet Atheist Repression: Herland Report

Marxism produces Slavery: The Atheist Soviet Experience

  As Americans turn to Marxism in the hope of a better and more just …

How Marxist Liberalism destroys the West: Aleksandr Dugin HuffPost

How Marxist Liberalism destroys the West: Comments on Alexandr Dugin

  The Russian philosopher, Aleksandr Dugin recently sat down with Tucker Carlson to discuss the …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×