Kadafi_Zaman TV2 nettavise

TV2 demoniserer kristne i Satans frekk dokumentar: BOIKOTT TV2 og Kadafi Zaman!

 

Herland Report: Nå har vi fått et nytt eksempel på den totalitære intoleransen og hatet mot kristne i Kadafi Zaman, TV2 “Norge Bak Fasaden”. der indisier og rykter fremstilles som fakta. Mathias Ogres artikkel og TV2 er nå er meldt inn for PFU av Jan Hanvold.

Jeg påsto i forbindelse med den elendige dekningen av det britiske valget med brakseier til de konservative at den ny-marxistiske mediekontrollen er total i Norge.

Nordmenn både nektes informasjon og nektes balansert informasjon om hva som skjer i verden.  Norge er helt klart Europas mest lukkede land – bak en Jernmur – med et mediekorps som notorisk kulturradikalt fremmer ateismen og kronisk hetser de troende.

[pullquote]Jeg oppmuntrer dere alle til å boikotte TV2 for useriøs lavpannejournalistikk.  Ikke se på TV2!! BOIKOTT de ondsinnede insinuerende programmene som forsøker å ødelegge folks navn og rykte basert på indisier og rykter, uten å presentere bevis.[/pullquote]

Den religionsfiendtlige trenden i Norges ny-marxistiske medier videreføres i Kadafi Zaman og TV2 “Norge Bak Fasaden”.

Programmet samt Mathias Ogres artikkel er nå er meldt inn for PFU av Jan Hanvold.

Her har man kokt suppe på indisier, udokumenterte rykter og ondsinnet bakvaskelse.

Dette har man blandet spekulativt sammen, klippet snedig en dokumentar som skal insinuerende gi nordmenn inntrykk av at “frikirkelige kristne er lukkede idioter, Jan Hanvold fremstilles som bakmann for menneskehandel, en polsk mann med kriminell bakgrunn gis ukritisk rollen som sannhetsvitne?

Og Jehovas Vitne og Smiths Venner er sykelig lukket og Oslo Symposiums pinsevenner, baptister, metodister er banditter?”

Dette kan være et åpent brev til journalist Kadafi Zaman i TV2, særlig fordi han påstår at han er en troende, hvilket gjør ham til min bror. Jasså. Er det derfor han synes det er flott å lage programmer som latterliggjør gudstroen og ender opp med å demonisere hele frikirkemiljøet i Norge og skjære alle over en kam?

At de av oss som tror på Gud er som idioter å regne? Og med slike venner “i troen”, hvem trenger fiender?

Zaman har ikke engang giddet å lese seg opp på hva frikirkene står for og blander sammen hummer og kanari. Og dette er kvaliteten på TV2s “dypdykk i journalistikk”?

I etterkant tør den feige Kadafi Zaman ikke engang stille til intervju hos Norge I dag om sitt eget spekulative program, men skyver som en reddhare TV2 PR sjef, Jens Petter Dahl foran seg.

 

Herland-Report-lying-down-banner
The Herland Report is a Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts reaching millions yearly. Founded by historian and author, Hanne Nabintu Herland, it is a great place to watch interviews and read the work of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum.

[pullquote]Zamans motiv avsløres? Det gjelder på død og liv å kaste seg på den ny-marxistiske ateist-bølgen og svartmale kristne, muslimer og troende. Slik får man en lysende karriere i Norge, Zaman blir sikkert “årets reporter”. [/pullquote]

For hadde enda feige Zaman og hans kvinnelige andrefiolin programleder, Janne Amble, som visstnok er Norges beste kvinnelige programleder (sic…), laget en redelig dokumentar som påviste faktiske forhold, dokumenterte overgrep og fremmet saklig kritikk av kriminelle forhold, skulle vi ikke sagt noe.

Religionskritikk er viktig. Men å demonisere enkeltpersoner og grupper basert på spekulative indisier uten å fremlegge bevis er ikke religionskritikk. Det er å ødelegge folks navn og rykte og burde vært straffbart.

Og at folk går inn i moskeer, kirker, Arbeiderpartiet eller Human Etisk Forbund for deretter å melde seg ut siden fordi det ikke passet dem, er derimot helt normalt. Det er en av våre sentrale friheter.

Zamans motiv avsløres? Det gjelder på død og liv å kaste seg på den ny-marxistiske ateist-bølgen og svartmale kristne, muslimer og troende. Slik får man en lysende karriere i Norge, Zaman blir sikkert “årets reporter”.

Det gjelder å si og skrive så mye stygt man bare klarer om tradisjonelle kristne grupper, latterliggjøre gamle damer som tror på Gud og skape fordommer gjennom å så tvil om organisasjoner som ikke er dømt for noe som helst. For ikke å nevne den årelange demoniseringen av muslimer som har pågått i norske aviser, der man fremstiller muslimer nærmest som om alle var terrorister.

Det er det samlede inntrykket viderefører dagens totalitære holdning preget av null respekt for retten til å være forskjellige og respekten for pluralitet – som nettopp også rammer muslimer, som Mohammad Usman Rana så glitrende har påpekt.

Demoniseringen av muslimer som gruppe, insinuerende fremstilt som “terrorister,” har gått over alle støvleskaft siden 9/11 i 2001.  Rana er min bror og som kjent en av våre regulære gjester på Herland Report TV og jeg deler hans syn på den sekulære ekstremismen og mye annet. 

 

Woodley Auguste Hanne Nabintu Herland Report
Vi arbeider vanligvis på den internasjonale scene, men av og til kommer de mest utrolig stupiditeter fra den norske sfære. Denne gangen programmet som Kadafi Zaman og Janne Amber er så stolte av å ha laget. Amber har til og med klart å få tittelen “Norges beste kvinnelige programleder”. Gud hjelpe oss.

 

Spekulativ hets mot Jan Hanvold, i Norge er det forbudt å være konservativ kristen? 

 

TV2 og Zaman gir carte blanche til en polsk mann, Dariusz Stawinski, som Hanvold bekrefter har et kriminelt rulleblad, som sannhetsvitne i jakten på – forutsigbart nok – å demonisere den private TV kanalen, Visjon og Jan Hanvold.

[pullquote]Kristne skal jo hetses og demoniseres og latterliggjøres i media etter alle kunstens regler. Indisier, anklager, men ingen bevis. Zaman burde skamme seg over eget journalistisk lavmål. [/pullquote]

I det ene programmet skal Zaman avsløre menneskehandel i Norge, besøker flere steder men navngir ikke bedriftseierene ved navn, ingen navngis foruten Hanvold.

Noe i denne dur sies: “Endelig fant vi bakmannen”, bak menneskehandelen i Norge? Og det er Hanvold? Deretter samtales det med den polske mannen med kriminelt rulleblad, som fremstilles som sannhetsvitne.

Kaller TV2 dette “dypdykk journalistikk”? Hva vet Zaman og TV2 egentlig om den polske mannen? Har han noen aning om hva som ligger i mannens rulleblad….? Dette kan jo lett bli månelyst for TV2 dersom slikt ikke ble grundig sjekket før man lot Zamans sleivete anklager komme på trykk…

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Bør ikke slikt undersøkes før man bruker en tilfeldig forbipasserende som sannhetsvitne i jakten på å demonisere Jan Hanvold, som norsk ateistpresse stadig synes er så festlig? Hvilket lavpannet nivå med drittsekkjournalistikk TV2 her viser.

Visjon Norge leverer programmer til den kristne frikirkeminoriteten som de kulturradikale tydeligvis vil forby.

Det er jo den største kristne TV kanalen i Norge som eneste ikke er underlagt stønadssystemet som statsstøtten utgjør eller reklameinntekter. Resten av mediene mottar som kjent rundt 8 milliarder i stønad i året fra våre skattepenger, ifølge Aftenposten.

En del klager over at mye rart kan sies på Visjon Norge. Javel. Så det er aldri noe rart som sies på NRK? Men Visjon ligger ikke under ny-marxisme paraplyen til resten av media, er det derfor de på død og liv skal stenges ned?

NRK klaget i sin hetsdokumentar over at Hanvold mottar penger fra de som selv velger å gi kanalen økonomisk støtte, mens selv tvinger NRK absolutt hele Norge – uføre, fattige, trygdede, gamle, syke – til å  betale tusenvis i lisens for i det hele tatt å få sett deres programmer.

Hos Hanvold er det valgfritt å gi noe, ikke hos NRK. Hykleriet kjenner ingen grenser.

Og hadde Hanvold gjort noe ulovlig, ville han sittet bak lås og slå forlengst. Man kan altså ikke påvise lovbrudd, men demonisere, karrikere, latterliggjøre i kjent kulturradikal stil. Zaman er sikkert stolt over å ha meldt seg på hetsekarusellen.

 

Feige Zaman tør ikke engang å møte kritikken 

 

I norsk likhetstyranni skal alle tvinges inn i den samme sosialistiske formen og tenke og mene det samme.

Først skal Zaman spekulativt kaste de styggeste fordommer om oss troende over på det norske folk, deretter er han selv så feig at han ikke engang våger å stille til intervju om sitt eget TV program.

[pullquote]Hadde Hanvold gjort noe ulovlig, ville han sittet bak lås og slå forlengst. Media har ikke gjort annet enn å demonisere mannen i årevis og lett med lupe etter hver minste feil. Man vil ha ham fjernet fra Norge fordi han er en tradisjonell kristen. [/pullquote]

Feige Zaman er sikkert tilfreds over å vite hva han bidrar til når han dyrker denne typen spekulativ drittsekkjournalistikk. Jeg er også temmelig sikker på at det fremmer karrieren hans at han spytter på de troende i dagens kulturradikale og ny-marxistiske ateistmiljø.

Alt skal formes etter den ny-marxistiske tanken om at “alle skal tenke sosialistisk likt og mene det kulturradikale samme” – og regningen betaler du som skattebetaler.

Ny-marxisme, er som alle vet, betegnelsen på kritisk teori tenkningen til Frankfurter-skolen, som overtok universitetene utover på 1950 tallet og hvis sjefsideolog som flyttet til USA, Herbert Marcuse, ble 1968’er revolusjonens far. Sex, dop og rock’n roll.

Marcuse beskriver i A critique of pure tolerance om hvor viktig det er å begrense ytringsfriheten for majoriteten å fremme den kulturradikale minoritetens ideologiske mål: Fjerne respekten for borgerlige og tradisjonelle verdier i Vesten.

Siden inntok de kulturradikale ny-marxistene eliteposisjonen i samfunnet og i dag sementerer de sin makt med tyrannisk intolerant hånd i Norge.

8 milliarder årlig deles ut til stønadsmedia i landet vårt, ifølge Aftenposten, det er det vi skattebetalere som betaler ut til disse rabiate redaktørene som setter an en så til de grader trangsynt linje i avisene.

Og dette skjer i 2020! Man skulle tro vi levde i 1932!

 

Herland Report banner
The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcast has millions of viewers. Founded by Scandinavian historian of comparative religions and author Hanne Nabintu Herland, we feature leading intellectuals, authors and activists from across the political spectrum. Subscribe to YouTube interviews here!

 

Kunnskapsløse Kadafi Zaman, talsmann for hatet mot kristne

 

Zaman intervjuer som sagt en person fra Polen og lar det fremstå som om personens utsagn er “sannheten om Visjon Bibelskole og samarbeidspartnere”. Ingen journalist som er interessert i en balansert fremstilling gjør noe slikt, med mindre personen er stokk dum.

[pullquote]Og hva med lukketheten og maktmisbruk i Arbeiderpartiet, har Zaman tenkt å undersøke den? #TrondGiske[/pullquote]

Man vet altså hva man gjør når man på en Satans sleip måte lager noe spekulativt, slik at man verken kan si at Jan Hanvold anklages for menneskehandel, men likevel sier det.

Ei heller hevder programmet at Oslo Symposium støtter menneskehandel og misbruk av polakker, men TV2 vet meget godt hva som skjer når man nettopp tar klipp fra Oslo Symposium.

Brunstad Christian Church hånes for sin annerledeshet, som om det er forbudt å gå med skjørt og lange fletter nå? Hva med det muslimske skjerfet, skal det angripes i neste program? Eller samenes luer?

Alle skal jo være prikk like her i dette likhetstyranniske jantelandet. Og hva med lukketheten i Arbeiderpartiet, har Zaman tenkt å undersøke den?

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

For å sitere Norge I dag: “I den 43 minutter lange dokumentaren fortelles ikke at Jehovas Vitner har en annen tro enn evangeliske kristne og derfor ikke inngår i det kristne stor fellesskapet.

Det fortelles ikke om forskjellene på Jehovas Vitner, Brunstad Christian Church og evangeliske kristne miljøer. De siste årenes utvikling i retning av mer åpenhet i BCC nevnes heller ikke i programmet.”

Kristne skal jo hetses i media etter alle kunstens regler. Alle skal jo påtvinges ateismen enten de vil eller ei, og ha den samme sosialistiske oppfatningen om alt? Gjør man ikke det er man “gal” eller “syk” eller “gammeldags” eller, ny vri: Det skal insinueres at man er for “menneskehandel”.

Det er helt utrolig at TV2 tillater slikt vås på sin TV stasjon. Jeg oppmuntrer dere alle til å boikotte TV2 for useriøs lavpannejournalistikk.

Ikke se på TV2!! BOIKOTT de ondsinnede insinuerende programmene som forsøker å ødelegge folks navn og rykte med indisier og rykter uten å presentere bevis.

 

TV2 skal sikkert lage et tilsvarende program om muslimer og moskeer

 

Jeg går ut fra at TV2 har planlagt en tilsvarende seanse i en muslimsk menighet.

[pullquote]Jeg oppmuntrer dere alle til å boikotte TV2 for useriøs lavpannejournalistikk. Ikke se på TV2!! BOIKOTT de ondsinnede insinuerende programmene som forsøker å ødelegge folks navn og rykte med indisier og rykter uten å presentere bevis.[/pullquote]

Der kan Zaman fremføre en rekke feilaktige påstander om muslimske grupper, si at Ahmadiyya islam er det samme som Wahhabisme og droppe å lese seg opp på temaet saken gjelder.

Muslimske menigheter mottar også millioner i trossamfunnstøtte, som Janne Amble klarte å lire ut av seg var så “helt utrolig” når det gjaldt frikirkene.

Hvorfor er det så utrolig? Det har vært slik i årtier. Har hun ikke hørt om det før nå?

Ifølge TV2 brukte de to lang tid på å få med seg folk som ville la seg intervju i drittsekkprogrammet deres. Zaman og Amble syntes sikkert det var rart at folk trakk seg, – et tegn på “hvor tyranniske kristne miljøer er”.

 

Selvsagt antok de det. Jeg vet ikke om det slo dem at folk har dannelse og kjenner medienes uredelighet. De vet hvordan mediene manipulerer for å få frem et destruktivt program.

Folk vegrer seg for å stille opp for TV nå om dagen – spør muslimske ledere. Selv takker jeg nei hele tiden, man vet jo at det du sier skal sakses sammen til det ugjenkjennelige for å få deg til å fremstå som en idiot.

TV showet kommer sikkert til fremme karrieren til Zaman. Han blir sikkert årets mannlige programleder. Enhver som demoniserer religion blir jo populær i dagens ny-marxistiske, kulturradikale norske medier.

Zaman skjønner antagelig ikke engang selv at han som troende er brukt i et langt større spill. Men karrieren kan sikkert også fremmes ved å, for eksempel, la Janne Amble stille opp midt i fredagsbønnen i en moske, midt i mannsseksjonen mens mennene ber til Allah, og snakke som Zaman gjorde på Oslo Symposium.

Meg bekjent er fredagsbønnen like mye en offentlig tilstelning som Oslo Symposium. Det blir bedt offentlig til Gud på begge steder.

 

Herland Report banner
The Herland Report is a Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts reaching millions yearly. Founded by historian and author, Hanne Nabintu Herland, it is a great place to watch interviews and read the work of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum.

 

En har vært en vidunderlig side ved mine muslimske brødre at de setter seg i respekt. Det skulle bli månelyst dersom Zaman eller Amble stilte opp i moskeen og gjorde noe lignende.

Men også innad i norsk islam har mange trukket seg ut av mediene de senere årene. Muslimer vet at det de sier kommer til å bli vridd og vrengt på.

La oss se om TV2 våger å lage en like tendensiøs og demoniserende dokumentar om Islam i Norge. Jeg håper de ikke gjør det for jeg unner ikke muslimer å oppleve denne typen uredelig hets.

8 milliarder årlig deles ut til stønadsmedia i landet vårt, ifølge Aftenposten, det er det folket som betaler ut til disse som legger opp til et tol de grader ateistisk jernteppe i norske medier.

Det er jo rene Sovjet. For et trangsynt medielandskap og stakkars det norske folk som punger ut milliarder i året for å holde liv i dette kulturradikale ateistiske monsteret.

Her, et nylansert TV program som forteller litt om den siden ved Hanvold vi aldri hører noe om i norske medier.

 

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og nylig utgitte New Left Tyranny som kommer på norsk i 2020. www.theherlandreport.com
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

The Marxist West: Marxist America: Herland Report

Western Marxist “Liberalism” is vastly different from Traditional Liberalism – John Locke

  Let us take a closer look at how some of our well-known Western values …

The need for Faith in God:Hanne Nabintu Herland Report

The Age of Western Stagnation: Greed and Lack of Trust

  We live in an age of remarkable Western stagnation. Respect for traditional values such …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×