Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
Vårt Land anklager TV2: Hanne Nabintu Herland Ole Torp NRK

Vårt Land anklager TV2, NRK feilaktig – jeg sier selv ofte nei til TV deltagelse

 

Herland Report: Vårt Land anklager TV2 og NRK feilaktig: Jeg må forsvare både NRK og TV2 ettersom en Vårt Land kommentar 16 juli hevder at disse mediene ikke inviterer meg til debatter. Det stikk motsatte er tilfelle, det har vært jeg som har takket nei så altfor mange ganger.

Jeg gikk rett og slett lei TV-debatter for noen år siden, etter å ha deltatt på svært mange av dem fra 2006 og utover. Jeg følte meg som rene sirkushesten som løp fra studio til studio, det ble for mye.

Dessuten gikk det opp for meg at debatter ikke endrer samfunnet men fungerer mer som underholdningsbidrag. Samfunnstrukturen formes og styres i helt andre fora enn blant landets såkalte “debattforum”. Jeg mistet rett og slett interessen for å delta så aktivt som jeg gjorde i endel år.

Vårt Land hevder at “Herland kun slipper til på arenaer som Oslo Symposium”, men det er altså direkte feil, og dessuten svært urettferdig overfor NRK og TV2, idet disse kanalene dermed fremstilles som snevre og lite villige til å vise bredde i norsk debatt.

Jeg kan bekrefte at de er meget åpne for å ha meg med i programmene, men det er altså jeg som har takket nei av ulike grunner. Enten har det ikke passet å ta en hel arbeidsdag fri for å reise og stille opp de 5 minuttene som ønskes, eller jeg har vært på reise, i utlandet, eller av andre grunner ikke kunnet delta. etc.

 

Vårt Land anklager TV2: Ny bok fra bestselgende Hanne Nabintu Herland: Tyranni. Hvordan Venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen, Herland Report
Vårt Land anklager TV2:  BOK fra religionshistoriker Hanne Nabintu Herland: “TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen”, . der hun hevder at sosialistene ble den nye eliten som ikke vil ha mangfold, men totalitær ensretting av samfunnet. Kjøp den her til alle tenkende mennesker i Norge! Den er også tilgjengelig hos ARK bokhandel, ADLIBRIS, Haugen Bok og andre.

 

Vårt Land anklager TV2: I 2010 tror jeg det var Knausgård og jeg som havnet på medie-toppen i nasjonal forfatteromtale. Da var jeg ute med bestselgeren “ALARM, Tanker om en kultur i krise”. Det var veldig full rulle.

Etter 2012 hadde jeg selvpålagt mediepause i flere måneder, – da etter enda en bok som havnet øverst på bestselgerlistene, RESPEKT som handlet om mitt møte med jantelov-Norge, ettersom medietrykket var helt formidabelt og jeg trengte å få ro for å kunne skrive.

Jeg måtte bare takke nei til omtrent alt, og følte at det må da være mange flere enn meg i Norge som kan delta i disse debattene.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Vårt Land anklager TV2:  Det er omtrent ikke den avis jeg ikke har vært portrettert i, mine kronikker har vært trykket i omtrent det som står og går av norske aviser, – jeg leverer fortsatt det jeg kan til avisene og har ofte aviser som skriver til meg og ber om kronikker.

Så å hevde at man ikke gir rom for min tenkning og argumenter er direkte feil og meget urettferdig.

I vår har jeg viet min tid til avisen Vårt Land debatten med biskop Tor B. Jørgensen, en debatt som jeg oppfatter som meget givende og konstruktiv. Her var blant annet Dagsnytt 18 på pletten og ville ha oss i studio, men det ble for lang reise for Jørgensen og jeg var i utlandet, men vi deltok velvillig i NRK Ukeslutt. Igjen, ikke skyld på NRKs gode vilje!

I etterkant av min nye, litt mer tilbakeholdne medie-linje, har både NRK med Dagsnytt 18, Ole Torp og andre programmer ringt mange ganger, – så mange at jeg forlengst har mistet tellingen, for å få meg med på programmer.

Det samme gjelder TV2. Jeg har i tillegg vært invitert på alt fra Fem stjernes middag, kokkeprogrammer, Farmen en rekke ganger, alle mulige realityserier, – NRK ønsket å lage et program og ta meg tilbake til Congo på en reise og følge den etc. Så å anklage NRK og TV2 for sneverhet, er direkte feilaktig.

Så herved gir jeg min fulle tilslutning til at både NRK og TV2 og andre viser stor interesse for perspektiver jeg presenterer i alt fra kronikker i Aftenposten, Klassekampen, Dagsavisen, Dagbladet, VG, BT og også Vårt Land, – for å nevne noen.

De som er interessert i tema jeg tar opp, har dessuten god tilgang til både hjemmeside www.hannenabintuherland.com og Facebook, og her når jeg jevnlig flere hundre tusen nordmenn. Det får holde.

Dessuten liker jeg godt direktekommunikasjonen som skjer i disse fora, og jeg kan følge det hele fra kontoret uten å måtte reise land og strand rundt. Så skal jeg love å stille opp så mye jeg kan på TV når jeg har anledning! Og det får være bra nok.

Først publisert I Vårt Land avisen, 8.8.15

 

Vårt Land anklager TV2: Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken c Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com
Herland Report TV banner Newsletter

Check Also

The enrichment of the few: Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite

The Billionaire World: The enrichment of the few who control world assets, while poverty befalls the rest

  The enrichment of the few: Capitalism has been defined as the dominant Western economic …

 Paul Craig Roberts exclusive interview: The neo-con lead us towards Total War: Herland Report

Paul Craig Roberts on the American unipolar world view: The United States is exceptional, everyone else (including Europe), are dispensable

  Dr. Paul Craig Roberts states in this exclusive interview with Herland Report that “the …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite