Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: Herland Report Jerusalem TV series

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem – nå på TV i USA

 

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: Hanne Nabintu Herlands TV-suksess «Jerusalem» blir for tiden sendt på CBN i USA, etter suksess i Norge og snarlig sendestart i Sverige.

– Jeg er veldig glad for den internasjonale suksessen, sier forfatter og historiker Hanne Nabintu Herland til Norge IDAG.

TV-suksessen har nå gått to sesonger på TV Visjon Norge, totalt ti episoder og skal snart sendes på svensk TV, i tillegg til at det blir sendt på CBN i USA. Noen hevder det er galt av meg å sende på Visjon TV, men jeg har alltid praktisert at jeg går overalt, til NRK, TV2 og andre steder uten at jeg dermed går god for alt som sendes på NRK.

Nabintu Herland viser hvordan ledende personer i Midtøsten ser på vestlig arroganse, bistandsindustrien i Gaza, den feilslåtte arabiske våren og mangelen på respekt for Israel og intern politikk i regionen.

Fra CBN blir det understreket at skandinaviske land er kjent for sin kvasse antisemittiske kritikk – og anti-israelske holdninger.

Dette førte til at produksjonsselskapet ConCerva laget dokumentarserien på ti episoder også på engelsk, for å besørge informasjon og perspektiver som sjelden blir hørt i skandinaviske medier generelt og norske medier spesielt. Temaet dekker:

  • Hva skjedde egentlig under den “arabiske våren”?
  • Hvorfor hører vi så lite om arabiske kristne og intoleransen mot minoriteter?
  • Hvorfor de stadige konfliktene mellom Israel og Gaza?
  • Hva er jødedom og hvordan påvirker religionen staten Israel?
  • Hvilke utfordringer skapes av den muslimske  masseinvandringen til Europa?

 

Se TV serien “Jerusalem med Hanne Nabintu Herland” på YouTube, Herland Report her. Den foreligger i ti programmer, der hvert program fokuserer på en gjest. I seriens løp får du møte en rekke kjente konservative ledere som forklarer sitt syn på situasjonen i Midtøsten. TV serien ble også vist i USA.

 

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: Raphael Israeli islamikaze Herland Report
Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: The Herland Report Scandinavian news site and TV channel on YouTube has millions of readers/viewers yearly. We feature leading free thinkers, intellectuals, authors and activists on foreign policy, Western cultural decay, religion and the need for national sovereignty.

 

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: – Vi er veldig glade for den internasjonale suksessen, sier forfatter og historiker Hanne Nabintu Herland.

– Det er et gjennombrudd for oss som filmskapere at det internasjonale miljøet viser så stor interesse for de perspektivene vi fremviser.

Ledende akademikere og forretningspersoner taler åpenlyst om hvorfor Vesten gjorde feil i å støtte den arabiske våren, om hvordan vestlig korrupsjon følger det som har blitt kalt bistandsindustrien til Gaza, europeisk borgeruro og massemigrasjon, samt det pågående folkemordet mot kristne og andre minoriteter i Midtøsten. Bildet vises fra den konservative vinkelen, som vi sjelden hører fra i våre egne medier.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

JERUSALEM med Hanne Nabintu Herland
JERUSALEM med Hanne Nabintu Herland. – Jeg valgte intervjuobjekter som har noe uvanlig å si. Perspektiver vi vanligvis ikke får høre, sier hun. Ensidigheten i mediene er et betydelig problem, hevder hun, som gjør at vi ofte kun får høre en side av en sak. Derfor lagde jeg JERUSALEM serien. Det er den første i en rekke programmer som vil komme i årene fremover. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Programmene tar også for seg den feilslåtte Osloavtalen.

Programmene tar også for seg radikal islams innflytelse og hvordan Vesten sliter med å håndtere disse utfordringene.

– Det sier litt om miljøet i Norge og Europa at man er så krasst anti-israelsk og at antisemittismen er så sterk at man nesten ikke får frem andre perspektiver i mediene.

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: – Men det viser også at det er fullt mulig for oss som nordmenn å lage sendinger som blir plukket opp internasjonalt.

Episodene går to ganger daglig på CBNs nyhetskanal klokken 08.30 om morgenen og 15.30 om ettermiddagen i to uker fra 4. juli.

Nabintu Herland kommer i september ut med en bok i USA, og noe senere på høsten, en annen bok i Norge.

– Jeg har merket at TV-mediet fascinerer mange som ikke leser bøker. Derfor bestemte vi oss for å gå inn i TV-mediet med denne serien.

Vi tror at folk er interessert i mer dypdykkprogrammer, programmer som gir kunnskap, sier hun og forteller at ConCerva allerede er i ferd med å produsere en ny serie, også den om temaer som andre ikke tør å røre.” skriver Norge IDAG.

Av Lars-Toralf Storstrand
25.07.2016

 

The level of censorship in social media and search engines is all-time high. Do like thousands of others, subscribe to The Herland Report newsletter here!

Led by Scandinavian bestselling author, Hanne Nabintu Herland, The Herland Report news and opinion website provides independent analysis from leading Western intellectuals and ground breaking YouTube interviews, cutting through the mainstream media rhetoric. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

The need for Faith in God:Hanne Nabintu Herland Report

The Age of Western Stagnation: Greed and Lack of Trust

  We live in an age of remarkable Western stagnation. Respect for traditional values such …

Western World Is Now a Tyranny: Western Civilization Ceasing to Exist: USA-Paul-Craig-Roberts-Herland-Report-2019

The Western World Is Now a Tyranny: Law converted to weapon destroying nine centuries of Anglo-Saxon accomplishments in shielding citizens

  In my book, The Tyranny of Good Intentions published 23 years ago, I pointed out that …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×