Herland Report banner Newsletter
Walid al Kubaisi og Hanne Nabintu Herland

Destabiliseringen av Midtøsten var ønsket #ISIS – Walid al Kubaisi

 

Herland Report: Da forfatter, filmskaper og fritenker, Walid al-Kubaisi gikk bort, var det få som visste at han tok kontakt med Herland Report teamet og ønsket at vi tok opp programmer med ham der han oppsummerte sine tanker etter et langt liv i Norge og Midtøsten.

I dette programmet antyder han at destabiliseringen av Midtøsten var en ønsket utvikling.

I dag er det ett år siden Walid forlot oss og vi fokuserer derfor på hans bidrag til norsk debatt.

Filmskaper og forfatter, Walid al-Kubaisi sier at problemet med dagens ekstremistisk sunni-islam er at disse også er Vestens samarbeidspartnere i en rekke land.

Al Qaida ble grunnlagt nettopp i samarbeid med USA, hvilket også Hillary Clinton har bekreftet. Ettersom de oljerike statene i regionen har betydelige verdier, oppstår den geopolitiske kampen om ressursene.

De siste tiårene, og særlig etter Berlinmurens fall, 1989 og Sovjetunionens sammenbrudd, har vi sett et helt annet fokus på Midtøsten.

Frihetsforkjemper var den som i eget land kjempet mot kolonimaktene, ikke en som reiser til andres land og kriger som leiesoldat der.

 

The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene.  

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite som ikke lenger lytter til folket. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten.

Check Also

Orthodox Easter: g Easter with Eastern Orthodox Ch Ecumenical Patriarchy, Eastern Orthodox Church, Istanbul. Hanne Nabintu Herland Report Istanbul

Celebrating Easter with Eastern Orthodox Christians in the Middle East

  Herland Report: Orthodox Easter: Easter is the most important celebration for Christians all over …

The Western New World Order: US-dollar-Daily-Expres

Sadly, the American Empire Destroys the Trust in its own Dollar

  Herland Report: The recent escalation U.S. sanctions blocking Europe, Asia and other countries from …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close