Walid al Kubaisi og Hanne Nabintu Herland

Destabiliseringen av Midtøsten var ønsket #ISIS – Walid al Kubaisi

 

Herland Report: Da forfatter, filmskaper og fritenker, Walid al-Kubaisi gikk bort, var det få som visste at han tok kontakt med Herland Report teamet og ønsket at vi tok opp programmer med ham der han oppsummerte sine tanker etter et langt liv i Norge og Midtøsten.

I dette programmet antyder han at destabiliseringen av Midtøsten var en ønsket utvikling.

I dag er det ett år siden Walid forlot oss og vi fokuserer derfor på hans bidrag til norsk debatt.

Filmskaper og forfatter, Walid al-Kubaisi sier at problemet med dagens ekstremistisk sunni-islam er at disse også er Vestens samarbeidspartnere i en rekke land.

Al Qaida ble grunnlagt nettopp i samarbeid med USA, hvilket også Hillary Clinton har bekreftet. Ettersom de oljerike statene i regionen har betydelige verdier, oppstår den geopolitiske kampen om ressursene.

De siste tiårene, og særlig etter Berlinmurens fall, 1989 og Sovjetunionens sammenbrudd, har vi sett et helt annet fokus på Midtøsten.

Frihetsforkjemper var den som i eget land kjempet mot kolonimaktene, ikke en som reiser til andres land og kriger som leiesoldat der.

 

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene.  

Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet.

Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite som ikke lenger lytter til folket. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten.

Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

How Billionaires Rule Weak Politicians and turn Governments into Servants of the Elite

  The separation of powers is now a relic from the past. Back in the …

Nouriel Roubini on Megathreats Getty

The Nouriel Roubini warning of staggering amounts of debt that will lead to “the Mother of all Economic Crises”

  Nouriel Roubini, a former advisor to the International Monetary Fund and member of President …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×