Det rasefokuserte Norge: Herland Report

Ny bok av Hanne Nabintu Herland TYRANNI, oppgjøret med «totalitær intoleranse»

 

BOK: Denne uken lanseres Hanne Nabintu Herlands bok Tyranni – hvordan venstresiden ble den nye herskerklassen på Ventura forlag.

NY BOK fra Hanne Nabintu Herland TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen
NY BOK fra Hanne Nabintu Herland: TYRANNI. Hvordan Venstresiden ble den intolerante herskerklassen.

Den nymarxistiske bevegelsen i etterkrigstiden begynte med nødvendig maktkritikk, men utviklet seg til å selv bli den nye herskerklassen, fremholder Hanne Nabintu Herland i sin nyeste bok, skriver Tor-Bjørn Nordgåaard i Norge Idag.

Kjøp den rykende ferske, nytenkende boken her!

– De er mye mer intolerante enn borgerskapet før dem, sier hun og har sviktet venstresidens opprinnelige idealer som var å ta vare på de svake og beskytte disse fra overgrep.

Der leverer religionshistorikeren en gjennomgang av et stykke norsk idéhistorie og samfunnsutvikling fra etterkrigstiden.

I denne perioden dannet sekstiåttergenerasjonens grobunn for sosialistiske idealer dannet grunnlaget for fremveksten av det hun opplever som et nymarxistisk jerngrep.

Hun gir det hele en personlig vri ved å skildre sitt eget møte med det norske samfunnet, da hun kom til Norge på midten av 1980-tallet etter å ha vokst opp i et militærdiktatur i Kongo.

 

Ny bok av Hanne Nabintu Herland TYRANNI. Hvordan venstresiden ble den intolerante herskerklassen, Herland Report
Ny bok av Hanne Nabintu Herland TYRANNI: Den nymarxistiske bevegelsen i etterkrigstiden begynte med nødvendig maktkritikk, men utviklet seg til å selv bli den nye herskerklassen, fremholder Hanne Nabintu Herland i sin nyeste bok TYRANNI. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Kjøp den på Ark, Adlibris, i din lokale bokhandler eller her.

 

Fra Kongo til Norge

Ny bok av Hanne Nabintu Herland TYRANNI: Hvordan venstresiden ble den intolerante herskerklassen, Herland Report«Min oppvekst var preget av jevnlige koleraepidemier, utbrudd av farlige sykdommer, stammekriger, etniske stridigheter, borgerkriger og militsgruppers angrep, og at vi stadig måtte flykte for livet», skriver hun i boken.

Ny bok av Hanne Nabintu Herland TYRANNI. Hvordan venstresiden ble den intolerante herskerklassen, Herland Report«Menneskerettigheter hadde ingen av oss hørt om. Da jeg flyttet til Norge, var jeg takknemlig for å komme til et samfunn preget av de verdiene som lå i arven fra mine forfedre, og kunne ikke forstå hvorfor norske ungdommer fortalte meg at tradisjonelle verdier som skapte nasjonal stabilitet var forkastelige og burde utraderes», forteller hun om sitt møte med Norge.

Slik skildrer hun møte med norsk akademia:

«Da jeg begynte å studere ved Universitetet i Oslo, oppdaget jeg raskt at historiske, vestlige verdier ble til de grader foraktet av de knallharde nymarxistene og sosialistene som styrte der.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Ny bok av Hanne Nabintu Herland TYRANNI: De som uttrykte at det tradisjonelle Europa hadde fantastiske verdier som vi burde fastholde – denne kulturen som hadde gjort Vesten til vår tids sterkeste og mest vellykkede sivilisasjon – disse ble fortalt at de var rasister.”

“Og jeg, som kom fra Afrika der millioner på millioner drømmer om nettopp å flytte til Europa, fikk sjokk. Hvem hadde indoktrinert de unge i Europa om at deres egen kultur var for intet å regne og burde utsaneres?»

Les resten av intervjuet i Norge Idag.

 

Følg verdidebattene i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken Trump. The Battle for America. Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

American Totalitarianism: Soviet Atheist Repression: Herland Report

Marxism produces Slavery: The Atheist Soviet Experience

  As Americans turn to Marxism in the hope of a better and more just …

How Marxist Liberalism destroys the West: Aleksandr Dugin HuffPost

How Marxist Liberalism destroys the West: Comments on Alexandr Dugin

  The Russian philosopher, Aleksandr Dugin recently sat down with Tucker Carlson to discuss the …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×