Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen - Hanne Nabintu Steffen Aaland

Ny-marxismens 68er feminisme ødela kvinnedagen, sier Hanne Nabintu

Herland Report: Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen: Kvinnedagen ble ødelagt av den ny-marxistiske, kvinnefiendtlige 1968’er feminismen som innbiller kvinnen at hun er svak, diskriminert og hatet av menn.

Studentrevolusjonen på 1960-tallet førte til den kulturadikale bølgen som hater alt som heter tradisjonelle europeiske verdier.

Dens ledere foreskrev diskriminering av majoriteten som middel for å kue nasjonen til lydighet under de progressives jerngrep, og her er vi i dag. (Feature photo: Steffen Aaland)

En eneste mening skulle det være lov å ha, og det var de kulturradikale 1968’ernes oppfatning av verden. Og stakkars den som brøt med deres totalitære meningsmonopol.

Med tradisjonelle verdier demonisert i årtier, latterliggjøring og karikering i mediene av de kristne verdiene, Europas historiske verdier rasert, familien smadret, abortkultur innført som gjør at vi nå må importere millioner til Europa for å gjøre jobbene.

Vi lever tyrannisert under en 1960-talls feminisme som har innbilt kvinner at menn hater dem, innbilt kvinner at frihet er å bli som mannen (sic), at hennes verdi er knyttet til alt hun gjør utenfor hjemmet, at det hun gjør innenfor hjemmets vegger er verdiløst, at det er nærmest verdiløst å være hustru og mor.

Frihet defineres som retten til å abortere bort barna fordi disse hindrer henne i livssuksess, at friheten inntreffer den dagen hun skiller seg fra sin mann og fjerner seg fra det grunnleggende fellesskapet som nettopp gjør henne sterk.

Det er en kvinnefiendtlighet i denne ideologien som må mangle sidestykke i historien.

Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen: Hanne Herland foto VG
Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen: Grunnlegger av The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland, som er kjent fra media som en fryktløs kritiker av politisk-korrekthet. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen:Den rabiate 68er feminismen ser abort er deres viktigste verdi nå. Det ser ihvertfall slik ut på togene. Man går i tog for å vise sitt hat mot sitt eget avkom.

Troen på at friheten er å ikke føde barn, ikke videreføre kulturen sin har denne forkvaklede, kvinnefiendtlige feminismen indoktrinert henne til.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Kvinner tror faktisk på at å tro at å gå inn i et ekteskap med en mann som elsker henne over alt på jord, føde barn og bli elsket av disse vakre små, dette vil ødelegge livet hennes.

Mannen ødelegger også hennes liv, friheten begynner når hun blir kvitt ham og fellesskapet i familien. Kvinnefiendtligheten kunne ikke vært verre.

Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen: Foto Aaland.
(Foto: Steffen Aaland)

Denne feminismen blir følgelig naturlig en utdøende rase, bokstavelig talt, ettersom den ikke reproduserer.

En stor takk til alle muslimer og andre som elsker barn og gjerne vil ha familier.

Disse vil overta verden, mens den ensomme feminist vil dø i sin ensomhet, bitter på livet og menn, sint på sin samtid og ensom i sitt selvhat.

En stor takk til alle muslimer og andre som elsker barn og gjerne vil ha familier.

Disse vil overta verden, mens den ensomme feminist vil dø i sin ensomhet, bitter på livet og menn, sint på sin samtid og ensom i sitt selvhat.

Det er få steder i verden man finner så mange svake, kvinner som føler seg som “ofre” som i Norge.

Jeg har snart bodd over hele verden, og i ærlighetens navn fremstår norske kvinner som svakere enn veldig mange andre steder. Man tror man er diskriminert, for det har jo den kvinnefiendtlige kulturradikale feminismen fortalt dem.

Der går de rundt, de vakre rådyrene, og tror de er ofre som menn ser ned på, mens det stikk motsatte er tilfelle. Snakk om effektiv metode for å rive ned kvinners selvbilde.

Og igjen det totalitære ved ny-marxistene, den som sier dem imot blir hetset og hånet, karrikert og demonisert til det ugjenkjennelige i mediene. En eneste mening skulle det være lov å ha, og det var de kulturradikale 1968’ernes oppfatning av verden. Og stakkars den som brøt med deres totalitære meningsmonopol.

Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen: Bare se på meg for noen år siden da jeg sa det samme som jeg sier her. Det ble furore over hele Skandinavia, Dagbladet og andre skrev alt mulig jeg overhode ikke hadde sagt, jeg ble demonisert, karikert, latterliggjort til det ugjenkjennelige.

I samtlige intervjuer, påpekte jeg at mannen må behandle kvinnen med respekt og tjene henne i parforholdet på samme måte som kvinnen bør tjene mannen. Likevel ble jeg omtrent kun sitert på at “Herland sier at kvinnen skal tjene mannen”. Og ja, så blir man stemplet med alle disse ny-marxistiske hatordene:

Man er “intolerant (fordi man ikke gjør som 68er feministene sier), kvinnehater, mannssjåvinist” (fordi man ikke gjør som 68erne sier), “syk, homofob, islamofob” og man er “gammeldags, utdatert, nazist, høyreekstrem” (fordi man ikke gjør som 68er sier) og så videre. Igjen, den klassiske totalitære New Left hersketeknikken.

 

LES MER:

 

Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen:Demonisering har, fra de kulturradikale ny-marxistenes sosiale revolusjon på 1960-tallet vært en bevisst og ønsket metode for å diskriminere meningsmangfold og strupe friheten for pluralitet i samfunnet.

Og husk at dette er ny-marxisme, ikke marxisme. Karl Marx foreskrev aldri en total nedriving av samfunnspilarene, ei heller fjerningen av den tradisjonelle familien som varmeskaper for mann, kvinne og barn. Hans opprør var mot klassesamfunnet, intet mer. Ny-marxistene har utvidet dette til å omfatte et opprør mot omtrent alt som heter tradisjonelle verdikonsepter i europeisk kultur.

Den konservative Suffragette-bevegelsen på 1920-tallet, hadde en helt annen vinkling på feminisme som jeg støtter fullt ut. Her gjaldt det å gjøre kvinnen sterk, støtte hennes femininitet og rolle i familien, gi henne valgfrihet, la henne forstå at hun er en dronning. Parforholdet ble styrket, familien styrket, kvinnen styrket.

1968-er bevegelsen var gjennomsyret av den ny-marxistiske tankegangen som gjennomstrømmet hele studentrevolusjonen.

Deres ledende ideolog, Herbert Marcuse, skrev åpent ut om behovet for å diskriminere majoriteten i landet og deres synspunkter for å drive igjennom den kulturradikale radikale og rabiate samfunnsreformen.

Her innbilles kvinnen at hun er kronisk svak, hun er alltid offeret, menn ser ned på henne, hun må gjøre opprør! Hun må slutte å verdsette familien, sin egen femininitet, evne til å føde barn. Hun må slutte å føde barn (slik norske kvinner nå gjør, se fødselsstatistikken som er en direkte effekt av den selvdestruktive 68er feminismen).

Vi har skapt et samfunn der over 50 % av oss lever alene, sexlivet ser deretter ut, man er avhengig av å gå “på byen” for å finne en tilfeldig sexpartner av og til for i det hele tatt å bli tatt på – og det av en mann som overhode ikke engang elsker deg. Dette er den kvinnefiendtlige 68’er revolusjonens kvinneideal.

Idealet og “friheten” er å være barnløs, ha partner etter partner der kvinnens rolle er å bedrive service for disses seksuelle behov og hjelpe dem å betale regningene deres, eller enda bedre være singel og bo alene (ensomhet og depresjon er nå våre største folkesykdommer).

Hun må ta hele økonomien alene, for mannen er jo ofte ute av bildet og dette er beskrevet som kvinnens største frihet. Hun har ikke råd til halvparten av det hun ville hatt med en delt økonomi med en mann.

Ny-marxismens kvinnefiendtlige 68er feminisme ødela kvinnedagen: Så, nei takktil dagens rabiate kvinnefiendtlige feminisme og nei takk til å feire noe som helst på kvinnedagen som disse feministene har ødelagt.

Andre steder i verden er det mye å ta tak i hva gjelder kvinners rettigheter, for eksempel få slutt på prostitusjon av afrikanske kvinner.

Men det gjelder jo Norge også, der afrikanere og jenter fra øst Europa pryder gatene våre nattetid, hvor engasjert er 69-er feministene i dette?

Vi burde slutte med denne forfeilede formen for New Left feminisme, hyklersk er den også, illiberal og totalitær. Man har ikke engang respekt for kvinner som ser verden annerledes enn de mannshatende 68’er feministene.

Vi er nødt til å få frem en feminisme som oppmuntrer til kjærlighet, forståelse og godhet mellom kjønnene og få avsluttet denne kvinnefiendtlige formen som i dag gjennomsyrer måten skandinaviske kvinner tenker på.

 

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken Trump. The Battle for America. Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Democrats have openly been calling for a Final Solution on Trump problem FOX

Democrats have openly been calling for a Final Solution on Trump problem

  It became cliché that Donald Trump was the embodiment of all evil and needed …

Donald Trump shooting: The closest we've come to WWIII Downplaying the assassination attempt on Donald Trump: FOX.

Instantly downplaying the assassination attempt on Donald Trump: How the despicable Mainstream Media constantly twists the truth

  No doubt there will be a lot of speculation about the assassination attempt of …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×