Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien: Einar Flydal

TV intervju: Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien

 

Herland Report TV: “Trådløsindustrien er fire ganger så stor som legemiddelindustrien. Det er klart at det er store kapitalinteresser knyttet til dette og det påvirker forskningen,” sier statsviter Einar Flydal i dette Herland Report TV intervjuet med forskeren.

Flydal har vært forsker og strategirådgiver i Telenor og universitetslektor ved NTNU.

De senere årene har han varslet om seneeffekter og effektene av elektromagnetisk stråling og mobilbruk.

Han driver til daglig en blogg om dette. 

Flydal sier: “Ser man på hvem som finansierer en bestemt forskning, så ser man at de forskningsresultatene man får der hvor det er bransjen eller Telecom-industrien, for eksempel, som finansierer, bifaller industriens ønskede konklusjon.”

“Dersom forskningsmidlene ikke kommer fra Telecom-bransjen eller myndighetene, men fra uavhengige midler, så finner disse mange andre funn som ikke har vært omtalt i den industri-finansierte forskningen. Sånn er det. Det er masse studier som foreligger om dette fenomenet.”

“Det er slett ikke slik myndighetene sier at det ikke er påvist funn som viser koblingen mellom elektromagnetisk stråling og kreft. Det sier myndighetene og Strålevernet ganske enkelt fordi de ikke selv undersøker farene. De henter sine kunnskaper fra noen utvalg som er så skjeve som Titanic. Ganske enkelt.”

 

Einar Flydal Herland Report Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien:
Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien: Einar Flydal.

 

Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien: Einar Flydal kommer med en rekke eksempler i TV programmet: “For eksempel har sædkvaliteten hos menn gått ned 60-70% de senere årene.”

“Det er nok slik at det har først og fremst sammenheng med mobiltelefoni.”

 

LES MER:

 

“Menn går med telefonene i bukselomma og har dermed en sender som står på døgnet rundt eller så lenge som buksa er på veldig nærme skrittet. Hos menn fører det helt klar til dårlig sædkvalitet.”

“Det er vist i en rekke undersøkelser, også fordi det er så billig å gjøre og fordi sædceller reproduseres hele tiden så man vet når skadene har blitt oppstått. Man vet dette ved å kontrollere mobilbruken i et døgn.”

Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien:
Massive kapitalinteresser i trådløsindustrien.

“Men dette hører vi ikke så mye om. Det ville ødelagt for mobilindustrien.”

“De viktige funnene der ble gjort tidlig på 70 tallet, på bananfluer på 2000-tallet direkte med mobiltelefon som kilde.”

“Da påviste man skader i massevis, så mye at den lille prosentandelen av dette som ble arvelig førte til at bananfluene ble forplantningsudyktige på 7 generasjoner.”

“Dette var forsøk gjort i Hellas rundt 2000, 2001. De forsket lenge i en rekke forsøk på bananfluer. Det var genskader rett og slett.”

“Forskerne er alvorlig redd for at mengden av genetiske skader vil øke i befolkningen og da kommer man over et slags vippepunkt hvor vi får såpass stor andel av genetiske skader at det vil balle på seg over flere generasjoner. Så det er ikke det at det ikke forskes, poenget er at vi får ikke høre om bestemte funn.”

 

Herland Report banner
The Herland Report is a Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts reaching millions yearly. Founded by historian and author, Hanne Nabintu Herland, it is a great place to watch interviews and read the work of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum.

 

The level of censorship in social media and search engines is all-time high. Do like thousands of others, subscribe to The Herland Report newsletter here!

Led by Scandinavian bestselling author, Hanne Nabintu Herland, The Herland Report news and opinion website provides independent analysis from leading Western intellectuals and ground breaking YouTube interviews, cutting through the mainstream media rhetoric. It is a great place to watch interviews and read the articles of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum. The Herland Report believes in freedom of speech and its editorial policy resides above the traditional Left vs Right paradigm which we believe has lost its relevance and ability to describe the current driving forces in Western politics.

 

Herland Report TV banner Newsletter

Check Also

Brenda Caldwell Remedy for bitterness, Herland Report

TV interview Brenda Caldwell: Remedy for bitterness and anger – Dr.B

  Herland Report TV host, Hanne Herland speaks to the famous psychologist, Dr. Brenda Caldwell, …

The Search for Inner Peace

Mental Health and the failure of Atheism

  Psychiatric disorders and mental health problems are skyrocketing in the United States. More people …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite