Det vulgære Norge: Herland Report banner

Aftenposten intervjuer Hanne Nabintu Herland om bestselgeren ALARM 2010

Bestselgeren Alarm Hanne Nabintu HerlandHanne Nabintu Herland mener de norske feministene har forbudt det å være kvinne i Norge.

Hun angriper 1968’er feminismen og hyller sufragette-bevegelsen som motsats til dagens forfeilede kvinnekamp.

– Kvinner skal selvfølgelig jobbe og ha alle rettigheter, men det må være lov å være feminin, sier hun.

Herland mener at den kulturradikale bevegelsen ikke oppmuntrer til respekt for forskjellige meninger, men dyrker ensidighet og samkjørt ensrettethet.

Hun sier at dette skaper en fryktkultur i befolkningen, da man ikke tør å være uenig med de kulturradikale som oppfattes som totalitære. Den som er uenig, blir straks satt i gapestokken, løyet om, demonisert og hetset. Bare se på meg, sier hun.

Metoden av å fremsette løgner om individer er klassisk for de kulturradikale. Deres egne ideologer fra 1960-tallet, slik som Herbert Marcuse, fremsetter diskriminering av majoriteten som nødvendig og ønskelig, sier hun.

Marcuse oppmuntrer de kulturradikale til å bruke repressiv intoleranse som maktmiddel for å tvinge på plass de samfunnsendringer de selv ønsket.

Dette er det stikk motsatte av et åpent samfunn. De kulturradikale har ødelagt mangfoldet og respekten for pluralitet, og dyrker fortsatt frem et ensrettet, nærmest totalitært samfunn der folk ikke våger å si sin mening.

Hvorfor er det fortsatt forbudt å ha en annen mening enn de kulturradikale feministene om det å være kvinne? Hvorfor skal vi andre diskrimineres på det groveste, vi som har en konservativ oppfatning?

Herland-Report-Lying-Down-Banner-Brenda-Hanne-Iben-Spiritual

 

Aftenposten: “Det de ser der er et rasedyr som med tordnende engasjement forteller dem at tiden er omme for det kulturradikale Norge.

Og dermed også for dem. Det samme rasedyret kom seilende inn på Grand Hotel i Oslo forleden, kledt i lang skinnkåpe, lys dress og leopardmønstret genser. Og lepper, ikke minst. Røde.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Sparker skrått

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker med en master fra Blindern, hun er samfunnsdebattant og forfatter. Hun har fått sterke reaksjoner for sine synspunkter på norske kvinner som «ikke tar vare på mennene sine», og for sine utspill i blant annet ambulansesaken i Sofienbergparken i Oslo.

2. mars, 2010 kommer hun med boken Alarm! Tanker om en kultur i krise, hvor hun kort fortalt forsøker å vise at vi står overfor en verdikrise i Norge. I boken sparker hun som hun pleier: Høyt og skrått. Her kan du få en fot i fjeset nesten uansett hvilken gruppe du tilhører.

 

Her er faremomentene i dagens Norge slik Herland ser det:

* Egoistisk livsførsel

* Grenseløshet

* Utsvevende seksualliv

* Høye skilsmissetall

* Medikamentmisbruk

* Mangel på kontekst, 1 million av oss bor alene

* Hvis mor trenger hjelp, ringer vi Nav

Men tilbake til Grand Hotel. Herland tar av seg kåpen og setter seg i en av hotellets myke stoler, legger bena over kors og ser på meg. Med nysminket katteblikk, naturligvis. Jeg vet sannelig ikke helt hvor jeg skal begynne.”

 

Intervjuet er fjernet fra Aftenpostens nettsider pr november, 2019 og kan derfor ikke lenger lenkes til.

 

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them, and SHARE the articles:
Thanks so much for reading! More people, like you, are supporting and reading our investigative work, than ever before. All articles are free, no pay walls. The best way to make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows – FOR FREE! Our articles and TV shows are entirely fan-supported, so please consider sharing it around!

Check Also

Herland Report Banner Maktretorikk, faktafeil fra Anders Giæver, VG

Meningsmangfold er folkefiende: Maktretorikk, faktafeil fra Anders Giæver, VG

  Herland Report: Maktretorikk, faktafeil fra Anders Giæver VG: VG skandalen har dokumentert at VG fabrikkerte …

Når media blir upålitelig basert på "sannheter" vi vet ikke stemmer - Hans-Erik Husby, Hanne Nabintu Herland Report

Når media blir upålitelig basert på “sannheter” vi vet ikke stemmer – Hans-Erik Husby

  Herland Report: Samtalen med Hans-Erik Husby bidro til å sette lyset på tendenser innen …

The level of censorship is all-time high, do like thousands of others and SUBSCRIBE to our Newsletter here!

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close