Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på Tedros WHO: Herland Report

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO leder, Dr. Tedros #China

 

Herland Report: En ny massiv feil fra regjeringen Solberg er at man stoler blindt på WHO tall. Og lytter ikke til råd.

Regjeringens allerede ekstreme feilvurderinger i Corona håndtering som koster Norge i første hånd rundt tusen milliarder norske kroner (våre estimater), viser seg å ha rot blant annet i tiltroen til WHO.

[pullquote]Vi kan jo like gjerne innføre diktatur dersom Stortinget enstemmig er enige i omtrent alt, også noe så brutalt som å tilsidesette Grunnloven og bidra til Norges historiens største finanskrise. Sist slikt skjedde var under andre verdenskrig.[/pullquote]

Man har ikke lagt merke til at WHO nå ledes av en afrikaner fra Etiopia med sterke bånd til Kina.

Og Kina ligger i tidenes handelskrig med Vesten.

Kina styrer som kjent svært mye i Afrika, skriver religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report, Hanne Nabintu Herland.

Kina har lenge søkt å få kontroll og innflytelse over vestlige organisasjoner som eksempelvis WHO. Også globale kapitalkrefter gjør det samme, jamfør Bill Gates som donerer milliarder til WHO.

For tre dager siden hadde jeg en artikkel om WHO lederen som ble lest av mange, i går gikk president Trump offentlig ut og sa at USA vurderer sterke tiltak mot WHO på grunn av mistanken om feilrapportering av tall fra WHO leder.

I dag skriver FOX at Harvard University medisinsk leder er tatt for korrupsjon fra kinesere, og kinesiske biologer arrestert. Artikkelen fortsetter nedenfor.

 

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på Tedros WHO: Herland Report CNN
Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Det viser seg at WHOs leder, som regjeringen stoler blindt på, den etiopiske tidligere helseministeren, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, har tette bånd til Kina. Helseminister Bent Høie har bekreftet flere ganger at han har full tiltro til WHO.

 

En finanskrise brukt av Kina via WHO

 

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Regjeringen, som nasjonens verdiers forvalter og støttet av et enstemmig Storting, har utvist en grovt utilgivelige mangel på internasjonal kompetanse, manglende villighet til å lytte til råd og særs stor vilje til å tilsidesette Grunnloven er alle meget skjerpende for alvorlighetsgraden.

Regjeringen har i praksis innført et diktatur på grunn av et virus.

Det viser seg at finanskrisen kan bli brukt i Kinas største angrep på vestlige interesser i historien og føre til slutten på vestlig hegemoni. Les detaljer her.

Når denne krisen er over, kan Kina stå som den suverene relative vinner og Norge kan takke sin kvinneregjerings overilede frykt og mangel på kompetanse for de enorme tapte verdiene for Norge.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Det viser seg at WHOs etiopiske leder som Norge stoler blindt på, er en mann med sterke bånd til Kina. Afrika styres, som kjent, så godt som av Kina.

Herland Report har hele tiden skrevet at Corona krisen må sees i sammenheng med USA-Kina handelskrigen.

Altså, amerikanernes ønske om å bremse globalismens destruktive effekt på vestlig avhengighet av Kina.

Jens Stoltenberg påpekte nylig utfordringen ved dette at Kina leverer alt. Han var første europeiske leder som gikk imot den internasjonale globalismen ved å si at de nasjonale økonomier må bli mer selvstendig. Det er i det minste hyggelig å se Stoltenberg uttrykke seg slik.

Det kan også vise seg at teorien om biologisk krigføring stemmer, noe Herland Report også skrev tidlig om.

Da Corona viruset først brøt ut i Kina, ble kineserne rasende. 650 000 bedrifter har gått konkurs, viser estimater. Deretter spredte viruset seg – etter WHO leders underrapporterte tall, slik han nå mistenkes for, til Vesten. 

Det viser seg at WHOs leder, som regjeringen stoler blindt på, den etiopiske tidligere helseministeren, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, har tette bånd til Kina.

Da han var minister i Etiopia, bidro han til å skjule de reelle tallene på en pandemi, da han ble leder for WHO anbefalte han Zimbabwes diktator og Kina allierte og finansierte, Robert Mugabe som goodwill ambassadør.

Kina kontrollerer, som sagt, svært mye i Afrika nå. Som alle vet.

Han er den første WHO leder som ikke er lege, kandidaturet ble støttet fra begynnelse til slutt av Kina. Kina har i mange år lett etter muligheter for å kontrollere vestlige instanser som WHO, som alle vet.

Kina har gitt Etiopia rundt 13 milliarder USD i lån de siste årene da også Dr. Tedros var utenriksminister.

Det var Dr. Tedros som hyllet Kina på sin februartur til Kina i år, kinesiske medier hyller Tedros hele tiden.

Da det ble oppdaget at Covid-19 spredte seg i Vesten, var det alarmerende WHO tall som skapte panikken.

Det kan vise seg at under- og overrapportering er metoder brukt for å skape panikken som mediene så villig videreførte uten å sammenligne tall med sesonginfluensa eller andre sykdommer.

 

Regjeringen Solberg ødelegger umistelige verdier og lytter ikke til råd

 

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Regjeringens valg av å respondere med å stenge ned norsk økonomi har ødelagt så ubegripelige verdier for Norge at man står uten ord.

Regjeringen ville ikke lytte til råd fra Helsedirektoratet som ikke anbefalte nedstenging av skoler og økonomi. Pr. 8.4 vil de heller ikke lytte til Folkehelseinstituttets siste råd der blant annet også fullstendig isolasjon for de gamle ikke anbefales.

Nettavisen skriver: Det viser seg at Regjeringen går imot Folkehelseinstituttet som anbefaler følgende:

“I sin rapport kommer Folkehelseinstituttet med anbefalinger om å oppheve flere av de sterke restriksjonene.

– Anbefaler ikke begrensning på mobilitet innenlands, inkludert hytteforbud
– Anbefaler ikke stenging av alle ulike arrangementer
– Anbefaler ikke stengte barnehager og barneskoler
– Anbefaler å vurdere å åpne ungdomsskoler og videregående
– Anbefaler ikke at staten skal ha reiseråd mot internasjonale reiser
– Anbefaler ikke karantene etter utenlandsreise
– Anbefaler ikke stengte grenser
– Anbefaler ikke å droppe utsettelse av elektive prosedyrer og konsultasjoner på sykehus
– Anbefaler ikke å stenge helsetilbud utenfor spesialisthelsetjenesten.

Sitat slutt.

 

LES OGSÅ:

 

Covid-19 skulle bekjempes, ikke norsk økonomi og statens inntekter.

Men våre politiske ledere fikk panikk og er ansvarlige for de enorme sosio-økonomiske konsekvensene av det.

Les kravet om opphør av norsk nedstenging av nasjonaløkonomien her, i mitt åpne brev til statsministeren.

Regjeringen lytter heller ikke til oss, som tross alt sitter midt i et bredt internasjonalt trend analytisk samarbeid med ledende intellektuelle med spisskompetanse.

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Dagens Næringsliv har kokt av eksperter, økonomier og NHO som advarer på det aller sterkeste mot fortsatt nedstenging av landet. Dem hører man heller ikke på.

Man lytter ikke til internasjonal fagkompetanse, som haropt så høytr  de har kunnet et varsko om de sosio-økonomiske effektene, som Dr. Bhakdi i Tyskland.

Man lytter derimot heller til “pandemiekspert”, Bill Gates, en av verdens rikeste menn som har betydelig Microsoft profitt fra det hele.

Han har blant annet implementert Microsoft TEAMS i expressfart i hele verden og har økonomiske interesser i dette. Dersom en vaksine presenteres fra Gates systemet, kan Gates tjene nye milliarder.

Gates anbefaler nedstenging av hver eneste kommune i USA, ifølge CNN.

 

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Herland Report banner
Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: The Herland Report Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcast has millions of viewers. Founded by Scandinavian historian of comparative religions and author Hanne Nabintu Herland, we feature leading intellectuals, authors and activists from across the political spectrum. Subscribe to YouTube interviews with thought leaders here!

 

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Mediene, som har videreformidlet frykt og angst, lytter man til og lar seg bevege følelsesmessig av?  Som nå i USA med CNN i spissen, der det vil fremstå som om de heller valgte å støtte Kinas fremstøt for å ramme vestlige økonomier heller enn sin egen president, Trump. Presidenten snakker offentlig om WHO koblingen til Kina i går.

Stortinget ser ut til å kun bestå av nikkedukker. Var det absolutt ingen som kunne si statsministeren imot og etterprøve fakta?

Var det absolutt ingen som kunne stå imot frykt og mediepress og tenke rasjonelt? Svaret er nei. Vi fostrer ikke politikere som kan si nei.

Var det absolutt ingen som sammenlignet tall fra vanlige influensa år og Covid-19? Hadde man gjort det, ville man sett at vanlig influensa har en langt høyere dødlighet på verdensbasis, også i år. Det har Herland Report også skrevet flere artikler om her. 

 

Regjeringen Solberg innfører diktatur over et virus

 

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Vi kan jo like gjerne innføre diktatur dersom Stortinget enstemmig er enige i omtrent alt, også noe så brutalt som å tilsidesette Grunnloven og bidra til Norges historiens største finanskrise.

Hva vet statsministeren om Kina foruten det hun har hørt fra egen etterretning eller leser i VG? Hvorfor følger vi ikke med?

Hvorfor stilles det ikke strengere kunnskapskrav til stortingspolitikere? Det har nå kostet Norge ubegripelig svimlende tall.

Norges energiminister som skal lede oljenæringen ut av Norgeshistoriens verste finanskrise, er en dame på 33 år som omtrent kun har butikkmedarbeider på Carlings som kvalifikasjon fra yrkeslivet. Hun heter Tina Bru.

Slike synes Solberg er flotte å ha til å lede landets viktigste næring i en stor krise. Apropos nikkedukke.

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Vi fostrer politiske broilere i dagens politiske system som nærmest ikke har arbeidserfaring fra det virkelige liv. Dette systemet der kvalifikasjonskravene er minimale er en av årsakene til Norgeshistoriens verste finanskrise.

Hvordan det var politisk mulig å få gjennomslag for så alvorlige feilgrep vil antagelig mange skrive om etter at denne tragedien går inn i historien.

Helseminister Bent Høie presiserte flere ganger overfor en brilliant kritisk Dagbladet journalist som spurte om Norge stolte på WHO tallene, at Norge har full tiltro til WHO tall. Journalisten spurte flere ganger og fikk flere ganger dette svar.

Høie fastholder også, ifølge ABC Nyheter, at det er “regjeringen som styrer Norge”, ikke helseeksperter. Det er fint å vite, for regjeringen tar altså det fulle ansvar for Norgeshistoriens største feilgrep gjort av politikere i dette landet, opphevelse av Grunnloven og fjerning av nordmenns rettigheter.

 

Regjeringen tar på fellesskapets verdier med uutholdelig letthet

 

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Regjeringens kortsiktige valg av å følge frykten som kom fra WHO tall, og deretter fastholde sine valg til tross for de påfører landet den største finanskrisen i historien, dette er man villig til å ta fra nordmenns penger.

Det innebærer at Solberg har sendt landet ut i tidenes finanskrise med tap av jobbmuligheter for en hel generasjon unge, samt mye av deres pensjonspenger.

For ikke å nevne de ekstreme psykiske belastningene dette har hatt på befolkningen, Dagens Næringsliv skriver at selvmord ofte femdobles.

Hva med alle kreftsyke som ikke får behandling, hjertepasienter, livslysten til eldre og de med andre sykdommer?

 

“The Culture War by Hanne Nabintu Herland is a fascinating explanation of the organized destruction of Western civilization. Dr. Paul Craig Roberts” Buy it here.

 

Ny massiv feil fra regjeringen Solberg: Stoler blindt på WHO: Det eneste som teller er Corona mennesker, for Solberg, samme hvilken skade som påføres resten av nasjonen og andre syke.

Vanlig sesonginfluensaliv, som teller langt flere årlig i Norge, er ikke så viktig. Fødeavdelingen i Kristiansund legger man ned samme hvor mange hundretusen som protesterer, mens hvert Corona liv har en prislapp som tilsvarer bygging av et helt supersykehus, skriver Dagens Næringsliv. Noen betyr mye, andre betyr null.

Dette synes de politiske elitene er “akseptabelt” i Norge, da landet “har råd til det”. Man føler, altså at man har råd til å bedrive en slik type horribel russisk rulett forvaltning av det norske folks penger at pensjonspenger for de kommende generasjoner går tapt.

Hvor mye vet egentlig Bent Høie om Kina, siden han så skråsikkert kunne svare Dagbladet journalisten at Norge selvfølgelig stoler på WHO tall?

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon. På det internasjonale markedet har Herland boken The Culture War og også New Left Tyranny, samt boken Trump. The Battle for America. Herlands siste bok på norsk er Tyranni. Hvordan venstresiden ble den nye, intolerante herskerklassen. Her hevder hun at 1960-tallets nymarxister ble selv den nye eliten som med knallhard hånd styrer befolkningen. Denne herskerklassen er bemerkelsesverdig intolerant mot andre enn dem selv, med skremmende lav respekt for religionsfrihet, ytringsfrihet og mangfold. Det store spørsmålet blir: Var nymarxistene egentlig bare ute etter å bli det nye herskerklassen som kunne tyrannisere arbeiderklassen? www.hannenabintuherland.com
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

American Totalitarianism: Soviet Atheist Repression: Herland Report

Marxism produces Slavery: The Atheist Soviet Experience

  As Americans turn to Marxism in the hope of a better and more just …

How Marxist Liberalism destroys the West: Aleksandr Dugin HuffPost

How Marxist Liberalism destroys the West: Comments on Alexandr Dugin

  The Russian philosopher, Aleksandr Dugin recently sat down with Tucker Carlson to discuss the …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×