NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: NRK, Herland Report

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg og WHO også fryktet

 

Herland Report: NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg regjeringen pr. 17 mars fryktet ville skje i Norge. 

Hvorfor forholder regjeringen Solberg seg taus nå, mens Nyborg, som verken var pandemiekspert, virusekspert eller med spisskompetanse relatert til Covid-19, mister sitt gode navn og rykte?

Regjeringen vet godt at det var deres eget syn som ble frontet av Nyborg i NRK Debatten. (Feature photo: Dagbladet)

Nyborg er tross alt en allmennlege som sikkert knapt forsto hvorfor hun fikk en hel halvtime på NRK.

Også jeg har på Facebook kritisert NRK Debatten for å tillate allmennlege, Gunhild Alvik Nyborg å fremsette skrekkscenarioet 17 mars, uten å tilstrekkelig slippe FHI og helsemyndighetene til.

Her ble det antydet at 150 000 nordmenn kunne dø, 7 % dødlighet for corona, ordet “pest” ble brukt og så videre. Kringkastingsrådet mottok mange klager på Fredrik Solvang programmet.

Men ingen nevner at det Nyborg sa var omtrent det samme som WHO leder, Marxist-leninisten, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus fortalte til statsledere i EU i fellesmøtet 10 mars. Hans estimater viste at flere millioner ville dø i Europa.

Det sies at Angela Merkel fikk så panikk at andre statsledere måtte roe henne ned. Millioner av døde var scenarioet, helt i tråd med Nyborgs uttalelser på NRK Debatten.

Allerede 12 mars innfører en antagelig like skrekkslagen statsminister Erna Solberg “halvdiktatur” i Norge.

I blind tiltro til WHO, blir norske pandemieksperter feid av banen og ikke lyttet til. Helt frem til skrivende stund er dette regjeringens holdning.

Ekspertene hevdet at total nedstenging av landet var fullstendig feil strategi, slik vi også sa. Nå sier til og med WHO at Sveriges strategi var den rette.

Og den famøse Imperial rapporten viser seg nærmest være et notat skrevet av en forsker som tok grovt feil med betydelig overdrivelse av antall døde for både Ebola og svineinfluensa.

Imperial rapporten hevdet at rundt 510,000 mennesker ville dø i Storbritannia uten nedstenging av nasjonal økonomi og isolasjon av befolkningen, mens 250 000 ville dø med isolasjonsstrategien.

Da Nyborg fremmet sine tall på NRK Debatten, var dette helt i tråd med Imperial rapporten som antagelig også skremte vettet av Erna Solberg.

Nasjonale pandemieksperter, som også sammenlignet med dødsrater for vanlig sesonginfluensa, fikk null gjennomslag, samme hvor mye de ropte.

Fakta som at i USA døde over 80 000 av sesong influensa i 2018, at Italias siste normalår har rundt 24 000 døde fra sesong influensa lyttet ingen til. Det kunne bidratt med verdifulle nyanseringer.

 

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: Herland-Report-lying-down-banner
NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: The Herland Report is a Scandinavian news site, TV channel on YouTube and Podcasts reaching millions yearly. Founded by historian and author, Hanne Nabintu Herland, it is a great place to watch interviews and read the work of leading intellectuals, thought leaders, authors and activists from across the political spectrum.

 

Regjeringen Solbergs lojalitet lå hos WHO, i tråd med  NRK Debattens skrekkscenario

 

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: Det kan virke som regjeringen Solberg kun lytter til globalistene, WHO og Bill Gates narrativene, ikke til de nasjonale ekspertene i Folkehelseinstituttet som er Norges fagmyndighet på området.

Det kan argumenteres for at nettopp dette er en hovedårsak til den største nedgangen i norsk økonomi i nyere historie.

Statsministeren handlet i panikk med manglende konsekvensanalyse forut for valget av nedstenging av norsk økonomi som pandemibekjempelsesmetode.

Dette har vi sagt på Herland Report helt fra begynnelsen, en av artiklene her.

Etter NRK programmet var titusenvis plutselig fornøyd med å være hjemme, lydig aksepterende med tommel opp for at regjeringen Solberg innførte halvdiktatur.

De trodde at regjeringen hadde reddet dem fra den sanne død ved å ikke lytte til nasjonens pandemieksperter som verken anbefalte nedstenging av skoler, økonomi, men kun til WHOs ekstremtiltak.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet:  Herland Report
NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, bestselgende forfatter og grunnlegger av The Herland Report som når millioner årlig. De fleste artiklene er rettet mot det internasjonale marked og er derfor på engelsk. Alt kan lett oversettes til norsk ved å bruke “Oversett-Translate” funksjonen øverst på siden.

 

Hvem er naiv nok til å tro at NRK gir en hel halvtime til noen uten hensikt?

Pr. 17 mars var både Grunnloven tilsidesatt og norske, demokratiske friheter fjernet. Angsten for folkedød på hundretusenvis var omtrent det eneste fryktscenario som ville få det norske folk til å godta innføring av halvdiktatur.

 

WHO leder, Tedros’ skrekkbilde til EU ledere 10 mars

 

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet:  har WHO endret seg igjen og sier at Sverige hadde rett i sin håndtering, de samme som satte skrekken i Erna Solberg og EUs ledere ved å si omtrent det motsatte 10 mars.

Det Dr. Tedros sa 10 mars var at det var mer enn 118,000 smittede i 114 land, 4,291 mennesker var døde som følge av corona.

Han beskrev situasjonen som et utbrudd av en pandemi for første gang. Angela Merkel fikk visstnok panikk og tallet for forventede smittede var 60-70 % av befolkningen.

Det betyr rundt 58 millioner smittede for Tyskland, og 3.5 % eller mer var WHO tallet for forventede døde.

For Norge ville det blitt minst 150 000 døde fra Covid-19. Med dette tallet i hodet handlet vår globalist orienterte statsminister Solberg også i panikk. (Vi har per skrivende stundt ca. 200 døde med gjennomsnittalder på 83,5 år per 1.april 2020 i Norge).

Solberg regjeringen følger som kjent EU tiltakene temmelig slavisk. Det EU sier, det gjør også vi.

Ettersom WHO “alltid har rett” i Solbergs og Bent Høies øyne, antar vi at regjeringen nå vil hylle Sveriges håndtering av epidemien, ettersom den nå lanseres av WHO som idealet.

Imens har Norge tapt mellom 1000-2000 milliarder kroner (våre estimater) i en krise som har sendt landet vårt inn i historisk økonomisk nedgang som vi påføre Norge betraktelige indirekte dødstall og skader på mange områder.

 

WHO anklages for politisering av tall

 

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: WHO møter nå bred kritikk fra de fleste land i Vesten, samt legegrupperinger, med unntak av hos Erna Solberg. Statsministeren stilte nylig opp på CNN til forsvar for Dr. Tedros og takket ja til å holde appell på WHO festligheter.

Anklagen mot WHO er politisering, noe som er særdeles alvorlig. Det betyr at noen kan med hensikt under- eller overrapportere, slik at dette gir fordeler politisk for tredjepart.

Dersom dette skulle vise seg å stemme skal vi siden angre bitterlig på at regjeringen ikke lyttet til Norges fagmyndigheter, Folkehelseinstituttet, som ønsker det beste for Norge.

Man lyttet heller enn internasjonale utlendinger som kan ha politiske motiver for det ene og det andre.

Problemet er at politiserte motiver i dag lett betyr økonomiske motiver. Folk råder andre til å gjøre det de selv vil tjene mest penger på i ettertid.

Marxist-leninisten Tedros var Kinas mann for stillingen, Kina kontrollerer i stor grad Afrika, Tedros feilrapporterte pandemitall i Etiopia også, var første WHO leder som ikke er lege, Etiopia mottok milliarder fra Kina under hans tid som utenriksminister og Kina ligger i tidenes handelskrig med USA.

 

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet:, mens Solberg forsvarer: Herland Report subscribe
NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet:  Gjør som tusenvis av andre, meld deg på Herland Report nyhetsbrev. Det er en verdensvid trend nå at nyhetsbrev blir viktigere og viktigere, nettopp av den grunn. Meld deg på her, så er du sikker på at du får artikler, TV programmer og annen informasjon som kan hjelpe deg til å se verden i farger, med flere nyanser enn bare en side av saker. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Om sammenhengen mellom Bill Gates, WHO og Kina

 

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: Det vi sier er at de internasjonale kreftene som styrer regjeringen Solberg er preget av å følge WHO leder, Dr. Tedros signaler, Bill Gates gode venn. Gates har vært fremtredende tilstede med omtrent det samme skrekkscenario synet. Dette synet viser nå å ha store svakheter.

Bill Gates som er en av verdens største investorer, har de senere årene kastet sin elsk på legemiddelindustrien.

Han er ingen pandemiekspert ei heller demokratisk valgt til å styre nasjonalstaters helsestrategi ved utbrudd av pandemier.

Vaksinene hans gjorde at flere hundre tusen barn ble paralysert i India, ifølge Robert Kennedy. Til og med WHO måtte erkjenne vaksinenes triste effekt.

Poenget er at computer eksperter og ledende investorer ikke nødvendigvis gjør det rette når de kjøper seg inn i legeverdenen.

Et av vår tids hovedproblemer er koblingene mellom legemiddelindustrien, milliardfortjeneste og eiernes inflytelse på nasjonal politikk. Hva vet vi egentlig om Bill Gates motivasjon?

Gjennom Davos systemet, søker verdens milliardærer å blande sine penger med nasjonalstaters økonomi. Det gir inflytelse. Dette gjorde som kjent the British East India Company til verdens mest lukrative selskap.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

Intet er bedre for verdens rikeste milliardærer enn å få kontroll også over skattebetaleres penger og nasjonalstaters helsestyring.

Vår kritikk mot regjeringen er at de har vært merkbart villig til kun ukritisk å lytte til globalistgrupperingene som det kan argumenteres for ikke har nasjonalstatenes beste for øye.

CEPI har vi også skrevet om, statsministerens prestisjeprosjekt. Børge Brende sitter jo sentralt som leder for World Economic Forum. Milliardene ruller ut fra Oljefondet vårt og inn i disse prosjektene, der Bill Gates også er medinvestor.

 

NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa bare det som Solberg også fryktet: Herland Report banner
NRK Debatten Gunhild Alvik Nyborg sa omtrent bare det samme som regjeringen pr 17. mars. The Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud når millioner årlig. Det er en god portal der du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle på tvers av de politiske skillelinjene. Grunnlegger av Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV produsent, Hanne Nabintu Herland. Hun er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Meld deg på nyhetsbrevet her!

 

Regjeringen presiserer at politikere hersker i Norge

 

I dagene etter 12. mars da den norske regjeringen innførte halvdiktatur skrev vi meget.

Vi støttet Folkehelseinstituttets linje og advarte på det sterkeste mot panikkhandlinger uten konsekvensanalyse.

Stortinget sto dessverre enstemmig bak avgjørelsen. Hadde enda Senterpartiet, FRP eller Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre protestert, men det gjorde de ikke på dette tidspunktet.

Siden har heldigvis Støre fremført kritikk mot regjeringen for manglende vilje til å lytte til Norges pandemieksperter.

Hvilken effekt det får at regjeringen ikke fulgte FHI og andre eksperter, i det fulle sosio-økonomiske bildet, helsen til de med andre sykdommer enn corona, effekten på metal helse, ungdomsarbeidsledighet, selvmordsstatistikk og så videre, har vi stilt spørsmålstegn ved.

Det absolutt eneste som tellet var antall coronadøde.

Man har heller ikke lyttet til ledende økonomier, Helsedirektoratet, barneombudet, NHO som sitter med tallene for norsk næringsliv og så videre.

Regjeringen har derimot spesifikt presisert at det er politikere som styrer Norge når pandemier treffer, ikke fagfolkekspertene. Helseminister Bent Høie har vært meget tydelig på det.

Da vet vi hvem som bærer ansvaret for ettereffektene av det politiske valget av ekstremtiltak.

 

Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

About the author

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av Herland Report nyhetssiden, TV kanalen på YouTube og Podcast på Sound Cloud, som når millioner årlig. Her kan du kan se intervjuer og lese artikler fra ledende intellektuelle, forfattere og aktivister på tvers av de politiske skillelinjene. Herland er kjent fra media som en fryktløs analytiker som bryter med den kulturradikale tenkningen. Hun mener 1960-tallets kulturradikale elite har bidratt til å svekke vår kultur. Herland er født og oppvokst i Afrika, har lenge bodd i Sør Amerika og Midtøsten. Kjøp bestselgere som Alarm og Respekt her. Eller Det Nye Babylon, en av Herlands siste bøker her. www.theherlandreport.com
Herland Report Newsletter Subscribe

Check Also

Men have forgotten God: Alexandr Solzhenitsyn

Atheism destroys Hope in the Human Soul warned Alexandr Solzhenitsyn

  When Communism reigned with its iron fist in Russia, it was bent on destroying …

Jacques Derrida and the Racist Left Victimization of Blacks: Socialist Racism, Herland Report

Neo-Marxist Jacques Derrida and his Racist Deconstruction Theory

  The Left has implemented the Neo-Marxist Jacques Derrida Racist Deconstruction Theory that does not …

Book The Billionaire World Hanne Nabintu Herland How Marxism Serves the Elite
×